Corpul lui Marc Anthony este o declarație de dragoste, codificată, pentru cei 6 copii ai săi și femeile importante din viața lui. Artistul are o colecție impresionantă de tatuaje, pe care și le-a desenat în cinstea celor pe care îi iubește. Recent, starul latino a distribuit pe rețelele sociale o fotografie în care apare la bustul gol, dezvăluind astfel mare parte din mesajele codate.

Starul și-a scris pe piept numele fiului pe care îl are cu cea de-a doua soție, Dayanara Torres, alături de data sa de naștere: Christian – 02.05.01 și de amprenta tălpii sale minuscule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on

Cântărețul mai are trei copii cu Jennifer Lopez, un băiat, pe nume Ryan, și gemenii Emme și Max, și încă doi copii cu fosta iubită Debbie Rosado. Fiecare dintre ei are câte un simbol imprimat sub piele, însă artistul s-a tatuat și pentru a-și aminti de femeile din viața lui.

De exemplu, pe antebrațul drept a scris numele Jennifer, în amintirea celei de-a treia soții, Jennifer Lopez. După despărțirea de diva latino, artistul a decis să acopere literele cu un simbol.

O fire religioasă, Marc Anthony și-a tatuat și trei cruci pe gât, unde și-a inscripționat și titlul rugăciunii Tatăl Nostru.Totodată, un nou crucifix se poate vedea deasupra gleznei drepte, în timp ce altul, mai mic, pe încheietura mâinii stângi.

Pe brațul drept, Marc Anthony și-a tatuat o Statuie a Libertății de dimensiuni impresionante, închinată fostei soții Shannon de Lima. Desenul a fost făcut pe vremea când cei doi nu erau căsătoriți și reprezintă, conform artistului, simbolul eliberării de durerea provocată de divorțul de Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on

Tot pe brațul drept, însă în partea de jos, starul și-a tatuat mesajul: Cei care spun, nu știu, iar cei care știu, nu spun. Pe brațul stâng se poate vedea chipul lui Iisus, iar la încheietura mâinii stângi și-a desenat un ceas de buzunar vintage, care arată fie ora 2:20 (AM sau PM), fie ora 4:10 (AM sau PM).

Pe piept, mai regăsim un cap de leu, un arc cu săgeți, un desen stelar, o reinterpretare a Soarelui și două mâini strânse. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ștefan Iancu vorbește despre scena care l-a consumat cel mai mult emoțional din serialul Vlad