La cei 49 de ani ai săi, Mark Wahlberg a aflat că e „alergic la aproape orice” și a vrut ca fanii lui să fie la curent cu asta. Cine știe când informația le va fi de folos?! Actorul, care în ultimii ani s-a asociat cu fratele său în afaceri cu restaurante, a fost la un control medical după ce mai multe eczeme i-au apărut pe corp.

Unii dintre fanii săi au sugerat că totul i se trage de la hamburgerii pe care îi vinde în cadrul lanțului său de restaurante fast-food.

Actorul a postat pe Instagram o fotografie din timpul consultului, după ce a aflat că trebuie să-și schimbe regimul alimentar din cauza unor dereglări cauzate de „factori externi”.

Mi-au trebuit doar 49 de ani ca să aflu că sunt alergic la aproape orice”, a dezvăluit Wahlberg, postând o poză cu spatele lui plin de bube. Aproape un million de fani de pe Instagram au apreciat detaliul făcut public și au comentat intens acest aspect din viața starului. Brusc, mulți și-au dat seama că au nevoie de un consult medical similar, după ce au sesizat aceleași „simptome”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

În horă s-au prins și colegii de breaslă Chris Pratt și Mario Lopez, care au comentat postarea.

Nu sunt doctor, dar pe baza inflamației existente lângă urmele de puncție, se pare că ești alergic la înțepăturile de ace”, a comentat, amuzat, actorul Chris Pratt. Mario Lopez nu a scris decât: „La fel”.

Bun venit în club. Dacă ai nevoie de alternative creative voi fi bucuroasă să te ajut”, a scris actrița Kat McNamara, în timp ce nepotul lui Wahlberg, Jeff, e sigur că actorul e alergic la vin.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai cool efecte de pe TikTok