Concert Suie Paparude in Elephant Pub - 2 noiembrie, ora 22.00

Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar numarul biletelor este limitat la 180.

Bucharest Classic car Show, 2 - 4 Noiembrie 2012

World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2 – 4 Noiembrie 2012 la World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia a III-a a “Bucharest Classic Car Show” manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

“COSMOS 2012 - Mit si Adevar”, expozitia cu cea mai mare colectie de obiecte si echipamente originale din spatiu, utilizate in celebre programe spatiale europene, americane si rusesti, precum Sputnik, Explorer sau Apollo - in perioada 1-11 noiembrie la Iris Titan SHOPPING CENTER din Bucuresti.

„Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” de Rajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem, la Godot-Cafe-Teatru. Duminica, 4 noiembrie, la ora 20:00, bucurestenii ii pot urmări pe Tudor Aaron Istodor si Simona Cuciurianu intr-o drama cu accente comice despre accidente, rani… si dragoste.

Rainbow Quartet - Palatul Mogosoaia, ora 16:00

Duminica 4 noiembrie 2012, ora 16.00, sunteti invitati la un recital de excepţie intitulat "IRISH SOUL - Muzica Traditionala Irlandeza", sustinut de grupul Rainbow Quartet.