Master P este unul dintre cei mai bogați rapperi din lume, cu o avere de circa 200 de milioane de dolari. Însă acești bani nu i-a câștigat exclusiv din muzică. Pasiunea lui pentru rap l-a ajutat să prindă rădăcini și i-a permis să-și plaseze banii în afaceri care mai de care mai profitabile.

Muzicianul are investiții în industria alimentară, lansând propriul brand de cereale, propria marcă de orez și un sirop pentru clătite. Mai mult, în comerț există și păpușa Master P, un soldat în miniatură îmbrăcat în uniformă de camuflaj.

Master P a vorbit într-un interviu despre începuturile carierei sale, despre primii bani câștigați, despre securizarea averii sale, dar și despre investițiile proaste pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Iar cea dezvăluită mai jos este unul dintre cele mai neașteptate lucruri pe care le poate face un om.

Să-mi pun tavane de aur în casă, ăsta n-a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut. E o investiție proastă, pentru că atunci când te muți nu o să mai scoți banii investiți în acea casă”, a mărturisit rapperul.

Master P, care are 7 copii cu aceeași femeie, le predă acestora lecții de educație financiară. Dându-se pe sine drept exemplu, rapperul vrea să-i facă pe urmașii lui să înțeleagă adevărata valoare a banului.

Muzicianul a trăit mulți ani în sărăcie și a trăit într-un apartament cu alte 16 persoane. Viața lui s-a schimbat când și-a deschis un magazin de discuri și când a lansat, în 1991, primul album muzical – Get Away Clean. De atunci și până în 2016 a lansat încă 14 albume de studio, iar la un moment dat (2009) era cel mai bine plătit artist rap. În aprilie 2021, Master P va împlini 51 de ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich?