Doi arhitecti au creat un fast-food plutitor, pe un ponton lung de 57 de metri, pentru “Expo ’86” din Canada, cu scopul ca dupa eveniment acesta sa poata fi mutat cu usurinta in diferite locuri. Pentru acest proiect au cheltuit 12 milioane de dolari. Din pacate nu s-a intamplat asa si odata cu incheierea targului restaurantul a fost lasat in paragina. Acum este plin de rugina si graffitiuri.

Dupa 30 de ani de uitare, restaurantul va primi o noua fata. Actualul proprietar este gata sa investeasca 4,5 milioane de dolari pentru a readuce la viata sfaraitul plitelor cu burger.

"Va fi renovat si remobilat. Ar putea ramane in Vancouver, dar l-am putea muta deasemenea si in alt loc", a spus Howard Meakin, proprietarul restaurantului, pentru Mirror.

Omul se asteapta ca reparatiile sa dureze ceva si estimeaza ca primul meniu va fi vandut undeva pe la finalul lui 2016. Ambarcatiunea a fost deja curatata, iar constructorii se bucura ca structura de rezistenta este intr-o stare foarte buna.

McPontonul din Canada. Ce s-a ales de acest restaurant McDonald’s plutitor, vechi de 30 de ani