Joaquin Caparros, antrenorul de 55 de ani care a trecut pe la echipe importante din Spania precum Villarreal, Sevilla, Deportivo La Coruna, Mallorca sau Athletic Bilbao le-a pus jucatorilor pe vremea cand o antrena pe Mallorca filme pentru adulti inainte de un meci foarte important pentru evitarea retrogradarii.

In decembrie 2012, Mallorca ajunsese in ultimele 3 clasate iar Caparros i-a surprins pe jucatori chiar in vestiar inainte de partida cu Athletic Bilbao. Cel care a dezvaluit acest lucru este fundasul Anderson Conceicao.

Fundasul brazilian a evoluat in 16 partide in acel sezon pentru Mallorca: "In timpul discutiei de dinainte de meci, antrenorul ne-a pus un video. Imagineaza-ti ce surpriza am avut cand am vazut ca era un film porno! Fetele noastre cred ca erau memorabile. Mi se pare ca era un film american. Nu a durat decat 30 de secunde toata scena dar a fost de neuitat.

Antrenorul ne-a spus: Pe teren trebuie sa fiti la fel de duri ca tipul asta" si a aratat spre ecran" a povestit Conceicao.

Din pacate pentru Caparros, tactica nu a functionat. Mallorca a pierdut cu 1-0 acea partida si a retrogradat la finalul acelui sezon. Caparros a fost demis iar Mallorca nu a mai reusit sa promoveze de atunci.