Cuvintele ii dau mereu de gandit actritei Mirela Oprisor. Ce-i drept, personajul sau, efervescenta Aspirina din "Las Fierbinti", n-ar intelege.

Scenaristul Mimi Branescu, chiar partenerul Mirelei, i-a creionat cel mai colorat rol al satului.
"Daca sotul meu a scris asta pentru mine ce era sa fac, figuri?", rade actrita, pe care am gasit-o la teatru, la repetitii.
Actrita Mirela Oprisor se pregateste de Paste... cu repetitii la sala noua a Teatrului de Comedie. O saptamana nebuna in pielea ei inseamna scena a patru teatre bucurestene, strazile deloc delicate din Fierbinti, plus lectii cu fiica ei de 8 ani, care isi doreste sa devina, evident, actrita.
"Eu nu prea imi doresc, nu dau amanunte de ce. Ca in orice meserie, in asta chiar ai nevoie si de noroc, daca n-ai noroc degeaba ai talent", a spus Mirela Oprisor.
"Ne-am cunoscut pentru ca ma fost in acelasi an, acum vreo 18 ani, ne-am intalnit la facultate, am fost prieteni, dupa care n-am mai fost prieteni si dupa opt ani ne-am reintalnit si ne-am casatorit", a povestit actrita despre sotul ei, Mimi Branescu.

Dupa alti ani, actorul si scenaristul Mimi Branescu i-a facut un cadou... colorat: personajul Aspirina din "Las Fierbinti".

Cu resurse, Mirela Oprisor va invita sa incepeti sa va bucurati de cele cateva zile libere care vor urma.