Afla ca nu este chiar lipsit de sens ce spun mai sus pentru ca exclusivistul producator elvetian, Romain Jerome, urmeaza sa produca o serie limitata de ceasuri care contin particule de praf provenite de pe Luna.

Moon Dust Collection”, asa cum a fost denumita intreaga serie, urmeaza sa aiba cateva variante de design. Ceasurile vor purta 4 tipuri de cadrane colorate in ocru, otel lucios, negru si gri.
 

Ca lucrurile sa fie cat mai scumpe si cat mai exclusiviste ceasurile Romain Jerome din aceasta serie au cadranele construite din otel provenit de pe capsula Apollo XI. Doar 1969 de bucati vor intra in productia de serie , numarul fiind ales dupa anul primei aselenizari, atunci cand Neil Armstrong si Buzz Aldrin au pus pentru prima data piciorul pe satelitul natural al Pamantului.
 

Pentru cei care au dubii ca praful din interiorul ceasului nu este autentic sau ca otelul care formeaza cadranul nu este extras din capsula Apollo XI, aflati ca NASA va ofera la achizitionare si 2 certificate prin care atesta autenticitatea celor spuse.
 

Asadar, daca iti plac ceasurile, ai o mica avere si vrei neaparat sa porti la mana o “bucata” din Luna, ai o sansa acum sa faci acest lucru.

Moon Dust Collection - Ceasuri Romain Jerome

Moon Dust Collection - Ceasuri Romain Jerome