Concertul se va desfasura pe stadionul Iolanda Balas Soter din capitala.

Dupa 15 ani de activitate, sase albume – toate in top 20 in Anglia – 11 milioane de albume vandute, dezamagiri si succese, Brian Molko (chitara / voce), Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe) sunt pregatiti sa se reintoarca pe scena in 2012.

La inceputul acestui an, dupa anuntul ca se vor intoarce in studio pentru cel de-al saptelea album, membrii trupei Placebo au dezvaluit numele catorva festivaluri cheie la care vor canta in aceasta vara, printre care Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts si Highfield (Germania).

Vezi aici INTEGRAL concertul de la Rock Am Ring 2009

 

Despre Placebo

Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost inregistrat intre 1995 si 1996 si a fost urmat de un turneu european cu David Bowie. Se spune ca au primit recunoasterea internationala odata cu single-ul "Nancy Boy", care a avut un succes rasunator in Europa, in timp ce trupa se pregatea sa inregistreze urmatorul material discografic.

Al doilea album, Without You I'm Nothing, a fost lansat in 1998. Albumul contine single-ul "Pure Morning", care este si astazi considerat una dintre cele mai populare piese ale trupei.

David Bowie a contribuit cu vocea sa pe a patra piesa de pe album, "Without You I'm Nothing". Dupa doi ani de inregistrari si concerte, Placebo a revenit in 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului "Sleeping With Ghosts", in 2003. In 2004 si-a facut aparitia DVD-ul Soulmates Never Die, care contine imagini din concertul din Bercy, Paris, din turneul Sleeping With Ghosts.

In ianuarie 2009 Placebo a confirmat terminarea albumului Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds.

Noul material a fost primul inregistrat cu tobosarul Steve Forrest. Dupa lansarea primului single de pe album, "For What It's Worth", Placebo a ajuns pe locul 1 in European Billboard Chart, unde a ramas pentru doua saptamani, albumul a ocupat acelasi loc in 10 tari, a ajuns in top 5 in alte 20, a castigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative si a ocupat cele mai bune pozitii din topurile din SUA si Japonia. De la lansarea albumului, pana in prezent, trupa a promovat albumul prin concerte in toata lumea.

In decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival '09, un album live inregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, inregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011.

Placebo

Bilete in avans:
Tribuna: 145 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 125 RON
Gazon B: 95 RON

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro i in oficiile Potei Romane semnalizate Bilete.ro. Lista completa a celor peste 500 de oficii de pe intreg cuprinsul arii poate fi accesata aici.

La intrare pretul biletelor va fi:
Tribuna: 190 RON (numar limitat de bilete)
Gazon A: 160 RON (numar limitat de bilete)
Gazon B: 125 RON (numar limitat de bilete)