PETRECERI

Autumn anyone?

She knows how to make an entrance, that’s for sure. So let yourself bewitched by that September caramel scent and apple cider invitation for Autumn’s welcoming party! - vineri - sambata, Fratelli Social Club - Bucuresti

autum enyone

Booty Carrell, RusuRusu, Ion din Dorobanti

Expertul Outernational BOOTY CARRELL vine in premiera in Bucuresti, vineri, 4 septembrie, pentru o noapte speciala. Rezident al clubului Golden Pudel din Hamburg si membru al label-ului B-Music (un frate mai mic al deja celebrului colectiv britanic Finders Keepers), Booty Carrell este un arheolog muzical de prima clasa, care si-a facut un obicei din a sapa dupa sunete obscure din toata lumea.

Booty Carrell poate fi gasit sub numele de Sebastian la magazinul de discuri Groove City din Hamburg, considerat o oaza de raritati muzicale pentru orasul german. Mai multe la fata locului.

Tom.A, Nipple's Delight, Captain Midnight, Re:Fresh

Primul weekend din septembrie vine cu un colaj de vibratii care preced party-ul aniversar si redeschiderea spatiului care, timp de doi ani de zile a gazduit peste 200 de evenimente, dintre cele mai variate si zeci de mii de spirite libere care au topait in voie.

Moonlight Downtown

Vineri, 4 septembrie 2015, incepand cu ora 23:00, Bucurestiul prinde viata! Kilometrul 0 al distractiei se afla in Str. Mendeleev nr 32, unde batranul Downtown a fost complet renovat si reinventat.

Noul Downtown este un club unde muzica buna, distractia si siguranta oaspetilor sai reprezinta esenta conceptului in baza caruia am reconstruit aceasta locatie. In acelasi timp, Downtown va pastra spiritul bunei dispozitii care a incins cele mai tari petreceri din Bucurestiul ultimilor 15 ani.

Toate rezervarile pentru vineri si sambata vor beneficia de 30% discount!

one

Nuit Sociale 2 - Digestif

Daniel Draghici + No Clue - Calin Mailat @ Rooftop Hotel Cismigiu

weekend2

BuchaRest City BReak

Somebody should tell us, right at the start of our lives, that we are dying. Then we might live life to the limit, every minute of every day. DO IT! I say. Whatever you want to do, do it now! There are only so many tomorrows.

 

CONCERTE

Gala Folk You Florian Pittis

Miscarea de Rezistenta va invita la GALA FOLK YOU Florian Pittis vineri, 4 septembrie si sambata, 5 septembrie in piata George Enescu.

Acest proiect cultural sustinut de ARCUB si Institutul Cultural Roman, GALA FOLK YOU Florian Pittis, editia a V-a 2015, se doreste o miscare cu dimenisiuni culturale locale care sa promoveze valorile romanesti autentice.

Subcarpati Electro Acoustic

Pentru prima oara in cinci ani, Subcarpati coboara tempo-ul mai la vale, cu motoarele turate mai bland in chipul unui concert mai intim, mai cald, mai aproape de miezul muzicii. - Gradina cu Filme, VINERI 22:30 - Bucuresti

The Mob

Week-endul se potriveste perfect cu muzica buna! Iar trupa The Mob garanteaza ca, sambata, 9 septembrie, cele mai tari melodii se canta pe terasa Hard Rock Cafe!

 

FESTIVALURI

Festivalul George Enescu 2015

Editia a XXII-a a Festivalului International George Enescu va avea loc intre 30 august si 20 septembrie 2015, la Sala Palatului si Ateneul Roman din Bucuresti si va gazdui 58 de concerte in sali, precum si multe alte evenimente in aer liber, in cadrul ”Pietei Festivalului si a ”Bucurestiului Creativ”. - vezi programul complet al Festivalului George Enescu 2015 AICI

weekend2

Festivalul Ambasadelor 2015

Septembrie incepe cu prima editie a Festivalului Ambasadelor, avand tema "Open your Culture", un eveniment concept unic in peisajul cultural romanesc, care promoveaza diversitatea culturala si arta tarilor cu misiuni diplomatice in Romania.

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber 2015

Pentru ca nicaieri nu e ca acasa, Cinema in aer liber vine in Bucuresti si cucereste Insula Artelor din Parcul Titan (fost IOR) de pe 4 august si pana pe 5 septembrie.

FILME

VEZI aici care sunt filmele din cinematografe pe care poti sa le vezi weekendul acesta