Fanii Game of Thrones stiu cine este Gregor Clegane, aka Muntele. Uriasul de peste 2 metri a reusit sa stabileasca si recorduri mondiale pe langa aparitia in show-ul de succes.

Hafthór Júlíus Björnsson nu a fost insa mereu atat de impresionant din punct de vedere fizic. Au aparut pe internet imagini de dinainte de aceasta transformare. 

 

Intr-un interviu pentru revista GQ, el a dezvaluit ca faptul ca mananca intre 6 si 8 mese pe zi l-a ajutat sa devina si sa ramana atat de masiv.

"Cea mai mare schimbare a fost ca nu am mai facut deloc cardio si am inceput sa mananc mai mult. Este o munca neincetata pentru mine: trebuie sa mananc la fiecare 2 ore pentru a-mi mentine masa musculara. Nu este usor. Cand sunt la filmari, trebuie sa am pauze constant pentru a manca.

Mananc multi cartofi dulci, multa carne, peste, pui, grasimi bune precum unt de cocos, migdale. Imi plac mancarurile verzi precum spanacul, avocado, broccoli.

Mananc foarte sanatos insa, din cauza greutatii mele (175 de kilograme) am nevoie de carbohidrati rapizi, usori. Asa ca inainte de o sesiune de antrenamente si dupa o sesiune de antrenamente, mananc ce vreau" a dezvaluit actorul de 27 de ani.