întrucât va începe filmările în vara anului viitor, când va avea vârsta de 40 de ani.

Penelope Cruz va începe filmările pentru cel de-al 24 lungmetraj din această serie în vara anului viitor, când va avea deja vârsta de 40 de ani.

Penelope Cruz GALERIE FOTO - 18

 

Actriţa spaniolă, soţia actorului Javier Bardem - interpretul personajului negativ din cel mai recent film din seria "James Bond" -, este în prezent însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Ea va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie 2014, informează dailymail.co.uk.

Penelope Cruz GALERIE FOTO - 17

 

O sursă din echipa de producţie a acestui lungmetraj, care va avea un buget de 100 milioane de lire sterline şi va fi regizat, după toate probabilităţile, de Sam Mendes, acelaşi cineast care a regizat şi precedentul film din serie, "007: Coordonata Skyfall", a declarat: "Producătorii au încercat şi în trecut să o aducă pe Penelope Cruz într-un film Bond, dar ea nu a fost niciodată disponibilă din cauza celorlalte angajamente ale sale".

Penelope Cruz GALERIE FOTO - 15

 

"Negocierile au fost deja iniţiate în urmă cu ceva vreme, iar ei lucrează acum la detaliile contractului", a adăugat aceeaşi sursă.

Penelope Cruz GALERIE FOTO - 20

 

Dacă acest contract se va concretiza, Penelope Cruz va prelua titlul de "cea mai în vârstă Bond Girl" de la actriţa britanică Honor Blackman, care avea 39 de ani atunci când a jucat în filmul "Goldfinger" din 1962, în care a interpretat personajul Pussy Galore, considerată una dintre mai memorabile Bond Girl din toată seria.

Penelope Cruz GALERIE FOTO - 19

 

Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au căsătorit în iulie 2010 şi au împreună un băieţel, Leo Encinas, care s-a născut în ianuarie 2011. Cel de-al doilea copil al cuplului se va naşte în a doua jumătate a acestui an.