Natalya Rosenschein a primit din partea presei din Anglia titlul de "cel mai puternic dentist"! Asta pentru ca, pe langa cariera din bodybuilding, femeia de 22 de ani se pregateste sa scoata masele!

"Am scos deja vreo 10 dinti. Pacientii mei nu stiu pentru ca port salopeta iar cand le spun ca fac bodybuilding sunt socati. Sa fiu cea mai puternica dentista din Marea Britanie e un obiectiv, imi place cum suna. Nu am mai vazut un dentist sau un student la medicina sa faca ceva de acest gen asa ca presupun ca sunt unica".

Natalya planuieste sa-si foloseasca muschii impotriva molarilor dupa ce va absolvi Universitatea din Newcastle in 2017. Ea s-a apucat de ridicarea greutatilor dupa o accidentare la genunchi. "Cand eram accidentata, ridicarea greutatilor a fost un fel de terapie pentru mine, m-a facut sa ma simt mai bine, plina de energie - imi place aspectul tonifiat. Mereu am vrut sa fiu slaba, credeam ca o femeie cu muschi e putin ciudata inainte sa incep sa ridic greutati" povesteste Natalya.

Ea s-a clasat pe locul 5 la competitia Muscle Beach din Los Angeles anul trecut.

Vezi mai multe poze cu Natalya