Jennifer Aniston a pozat fără haine în 1995, la un an după ce a început să joace în serialul Friends. Acea fotografie, alb-negru, este opera lui Mark Seliger, fotograful care a lucrat cu sute de staruri de-a lungul carierei. 

Lucrarea sa, care face parte dintr-o colecție personală de 25 de poze rare, a fost scoasă la licitație pe site-ul casei Christie’s. Banii obținuți urmează să fie donați susținerii unei organizații care testează gratuit populația de Covid-19.

Fotografia, estimată la cel mult 7.000 de dolari, a ajuns să fie licitată cu 6.500 de dolari.

Într-o postare pe contul ei de Instagram, actrița de 51 de ani i-a mulțumit fotografului pentru că i-a permis să fie de ajutor în cadrul acestei campanii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAFC (@nafclinics) on

 

Licitația, care are loc online până la 12 iunie, este un prilej pentru colecționarii de fotografii rare să-și adjudece câteva exemplare memorabile. Printre ele se numără și o poză cu fostul președinte american, Barack Obama, fotografiat din spate, care a ajuns deja la 7.000 de dolari.

Fanii lui Lenny Kravitz ar putea fi interesați în adjudecarea unei fotografii cu artistul imortalizat în piela goală, pe o plajă din Bahamas. 

Pentru cei care au urmărit cu sufletul la gură Seinfeld, o poză cu Julia Louis-Dreyfus (Elaine Benes) dezbrăcată ar putea fi de interes.

Însă, cea mai apreciată de până acum este o fotografie în care apar Dr. Dre și Snoop Dogg stând pe capota unei mașini în Los Angeles. Realizată în 1993, poza a ajuns la 9.500 de dolari. Detalii AICI.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: "Posteriorul care îți dă senzația că e un balon umplut cu apă"