Femeia a putut asculta bătăile inimii băiatului său în corpul femeii care a primit inima acestuia.

Heath Eiland era un tânăr de 16 ani pasionat de skateboarding şi căruia îi plăcea să-i ajute pe ceilalţi.

Aşa l-au descris părinţii săi care au luat decizia de a-i dona organele după ce Heath şi-a pierdut viaţa într-un accident, în timp ce practica sportul pe care îl iubea.

La un an de la moartea tânărului, părinţii acestuia, Stephen şi Becky, au avut posibilitatea de a se întâlni cu două dintre cele şase persoane care au beneficiat de organele donate, scrie Daily Mail.

Însă nimic nu părea să îi pregătească pe părinţi pentru emoţiile pe care le-au simţit atunci când au putut asculta inima băiatului în corpul unei alte femei, Denise Miles.

Becky Eiland a folosit un stetoscop pentru a asculta bătăile inimii, moment în care aceasta a început să plângă. Apoi, femeia a dorit să asculte mai bine şi şi-a apropiat capul de pieptul lui Denise Miles.

"Este greu să-ţi imaginezi că inima lui, care a crescut în pântecul meu, este acum în corpul altcuiva şi îi dă acestuia viaţă. Este greu să-ţi imaginezi asta", a declarat mama tânărului, care a fost însoţită de familie şi prieteni la întâlnirea ce a avut loc în biserica unde Heath fusese botezat.

La rândul ei, Denise Miles a declarat: "El îmi aminteşte în fiecare zi că s-a petrecut o minune. Sunt aici pentru fiul meu, pentru familia mea".

La întâlnire a fost prezent şi Christopher Mendez, care a primit ficatul băiatului, după ce a stat un an şi trei luni pe lista de aşteptare.

"Este un miracol, care nu numai că a prelungit viaţa unui om, ci a îmbunătăţit-o", a spus acesta.