Așadar, fie că îți plac culorile întunecate, precum negru sau gri închis, tematica industrială, cu mobilier din lemn și metal, sau iubești culorile vibrante, există opt lucruri care nu trebuie să lipsească din locuința ta.

Oglinda de podea

Chiar dacă crezi că arăți grozav, nu vei ști acest lucru până când nu te vei privi din cap până în picioare. Oglinda din baie nu este suficientă, așadar investește într-una de podea. Pentru un plus de masculinitate, alege o oglindă cu rama neagră și instaleaz-o în dormitor.

O saltea confortabilă

Mobila de dormitor este foarte importantă în crearea unui spațiu masculin și cu personalitate, dar pe lângă aceasta, ai grijă să cumperi un pat și o saltea confortabile. Indiferent că alegi un design minimalist sau unul clasic, din lemn masiv sau lucios, este esențial să optezi pentru o saltea care să te ajute să ai un somn de calitate.

Lucrări de artă

Vibrația artistică nu trebuie să lipsească din casa ta. Așadar, adaugă pe pereți fie postere, fie fotografii cu tine și prietenii tăi sau mergi la anticariate pentru a cumpăra câteva tablouri. Pentru a păstra un aer masculin, ai posibilitatea să comanzi rame negre sau gri închis din lemn sau metal, în funcție de preferințe.

Un fotoliu din piele

Pielea este un material ce conturează spațiul unui bărbat. Pe lângă faptul că este masculină și oferă personalitate locuinței, este și un produs durabil și rezistent. Este important, pentru obținerea unui aspect desăvârșit, să introduci mai multe texturi în încăpere, precum lână sau in.

Un sistem audio wireless

Muzica poate schimba imediat atmosfera și o idee excelentă este să investești într-un sistem audio wireless. Astfel, te vei putea bucura de melodiile preferate atât în dormitor, în timp ce te relaxezi, în bucătărie, în timp ce gătești, dar și în camera de zi, atunci când ai oaspeți.

Un birou și un scaun ergonomic

Crearea unui birou trebuie să fie printre prioritățile tale atunci când te gândești să-ți amenajezi căminul. Fie că muncești de acasă în permanență, fie că faci acest lucru ocazional, aceste piese de mobilier sunt extrem de utile și completează perfect designul locuinței. Alege un birou solid și un scaun ergonomic, astfel încât spatele tau să nu aibă de suferit.

Trusa de scule

Orice bărbat are nevoie de o mică trusă de scule. Nimeni nu are așteptări fantastice și nu speră să fii un adevărat electrician sau instalator, dar dacă s-a spart o țeavă sau a căzut galeria de la perdea, ar trebui să ai tot ce-ți trebuie ca să te apuci de reparat.

Colecții de cărți

Cititul este o modalitate excelentă de a te relaxa înainte de culcare sau într-un weekend ploios. În plus, te ajută să reduci timpul pe care-l petreci în fața calculatorului sau telefonului.

Desigur, pentru un look definit, nu uita de un televizor cu ecran plat, unde să vizionezi cele mai recente filme, și o sticlă bună de whisky, pentru serile cu prietenii.

Sursă foto: Shutterstock