Cărţi care seduc orice bărbat şi pot fi achiziţionate dintr-un anticariat online la un preţ accesibil

1. Vasily Mahanenko - Calea şamanului

Dacă bărbatul căruia i se cauta o carte este un fan al jocurilor și al fanteziei, această carte îl va încânta cu siguranță! „Calea șamanului: Începutul” este prima carte dintr-o serie scrisă de Vasily Mahanenko. Autorul îl duce pe cititor într-o lume în care realitatea virtuală preia controlul asupra vieții multor oameni. Inclusiv a condamnaților. Personajul principal va fi transportat în lumea virtuală Barliona, unde trebuie să petreacă opt ani în minele nemiloase. Va reuși el să supraviețuiască? Răspunsul poate fi aflat prin lectura cărții, disponibilă periodic în stocul anticariatului PrintreCarti.ro

2. Bernard Carlson - Tesla. Un geniu în pragul nebuniei

Nikola Tesla este un erou subestimat al secolului al XIX-lea. Povestea lui este plină de geniu, nedreptate, faimă și abandon. Pe lângă faptul că oferă o analiză pătrunzătoare a vieții inventatorului, Bernard Carlson se concentrează foarte mult pe personalitatea și descoperirile acestuia. Bazându-se pe documente originale, descrie în mod pătrunzător procesul creativ din spatele fiecăreia dintre cele peste 300 de invenții ale lui Tesla. Aceasta este cartea supremă pentru omul pasionat de istorie și tehnologie.

3. Stephen Hawking - Scurtă istorie a timpului 

Un clasic atemporal al marelui om de știință al timpului, Stephen Hawking. Aceasta este o carte care trebuie să se regăsească pe raftul fiecărui căutător de informaţie captivantă. Este cel mai bun cadou pentru bărbatul care încă mai are în el băiețelul care vrea să fie astronaut. Este cea mai accesibilă carte care acoperă subiectele teoriei relativității și ale mecanicii cuantice și îi permite cititorului să exploreze imensitatea spațiului intergalactic.

4. Neil Gaiman - Mitologia nordică

Neil Gaiman este cunoscut pentru poveștile sale întunecate, precum Coraline sau Stardust, așa că modul în care interpretează miturile nordice a surprins mulți cititori. Adoptând o narațiune mai „fantastică”, Gaiman transformă zei precum Thor, Loki sau Odin în personaje de parcă ar fi din filmele Marvel. Formatul ușor și plăcut va atrage orice bărbat, indiferent de vârstă.

5. Leszek Błazynski - Pumnii unui înger

O altă carte potrivit de oferit unui bărbat este „Pumnii unui înger”. Povestea neștiută până acum a celui mai bun luptător polonez, Zbigniew Pietrzykowski. De trei ori medaliat olimpic, de patru ori campion european. L-a înfruntat pe însuși legendarul boxer, Muhammad Ali! O biografie a unui atlet atât de inspirat va fi cartea perfectă pentru orice bărbat.

6. Catherine Merridale - Războiul lui Ivan

De pe această listă nu putea să lipsească o carte istorică emoționantă care spune povestea unui soldat al Armatei Roșii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Scrisă pe baza unor documente și mărturii istorice, cartea poartă o bogăție de cunoștințe istorice care va atrage orice pasionat, dar povestea sa este și plină de emoție și trăire. Aceasta este poate cea mai bună carte de istorie pentru bărbați.

În concluzie, bărbaţii pot fi surprinşi plăcut uşor, inclusiv cu o carte care să-i captiveze şi să-i determine să o citească cu interes până la ultima filă. Astfel de cărți pot fi achiziționate la preț accesibil din oferta variată a anticariatului Printre Cărți, unde sunt disponibile zeci de mii de titluri din orice categorie. 

Sursa foto: Unsplash.com