Frumusețea și multitudinea modelelor de bijuterii le fac și mai speciale, fiind de nelipsit din colecția personală a fiecărei femei. Află care sunt cele mai importante bijuterii pe care le poți oferi cadou, din articolul de mai jos, pentru a surprinde doamnele și domnișoarele din viața ta.

Cercei

Indiferent de ocazie, primele bijuterii pe care le poți oferi cadou sunt cerceii, disponibili în numeroase materiale, culori și modele. Pentru că bijuteriile de argint ocupă un loc fruntaș în preferințele femeilor, îți sugerăm să faci cadou cercei din argint. Aceștia reprezintă garanția eleganței, de aceea îi poți oferi celei mai importante femei din viața ta, fie mamă, fie soră, soție sau prietenă. Alege modele de cercei cu design creativ, în funcție de preferințele celei care îi va purta, astfel încât să-i exprime stilul și personalitatea.

Inele

O altă variantă de cadou pentru femei este reprezentată de inelele din materiale prețioase, ca aurul sau argintul. Aceste bijuterii pot fi asortate ușor la orice ținută de zi sau seară și se pliază perfect pe toate gusturile. Te poți îndrepta către inelele cu modele reglabile, astfel încât, dacă nu cunoști suficient de bine măsura degetelor femeii din viața ta, să fii sigur că nu vei da greș.

Brățări

Dacă cerceii sau inelele nu sunt bijuteriile pe care femeile din viața ta le poartă în mod constant, orientează-te la brățări sau accesorii pentru păr. Alege brățări late, negre, care pot fi asortate la ținutele casual, sau brățări subțiri, din aur sau argint, ușor de purtat în ținutele elegante, de seară. Poți face cadou și un set de brățări din argint, care se combină armonios și se poartă pe o singură mână.

Coliere

Nu cunoști suficient de bine gusturile și ținutele pe care le poartă femeile cărora vrei să le dăruiești un cadou? Este indicat ca opțiunile pe care le iei în considerare să fie unele simple: coliere din perle naturale albe sau negre, care pot fi purtate la o petrecere sau la birou, alături de o cămașă simplă și o pereche de jeanși. În egală măsură, o pereche de cercei cu perle poate deveni accesoriul preferat al unei femei, indiferent dacă îi poartă la birou, la club sau la o plimbare în parc.

Bijuterii handmade

La fel de căutate pentru cadouri sunt și bijuteriile handmade, deoarece reprezintă piese unice, care oferă un aspect original. Pentru că o femeie își dorește accesorii care să o reprezinte, bijuteriile handmade sunt soluții ideale, indiferent de ocazie. Poți solicita creatorului de bijuterii să realizeze bijuterii la comandă, care să se potrivească perfect cu ținutele femeii din viața ta, cu un design deosebit și calitative, până la ultimul detaliu. Cele mai multe astfel de bijuterii vin însoțite de ambalaje ideale, realizate manual, care vor atrage atenția tuturor.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile pentru care poți opta, astfel încât să oferi cadouri pline de semnificație. Alege inele, brățări, coliere sau cercei din materiale prețioase sau bijuterii handmade și nu evita modelele minimaliste și elegante. Te poți îndrepta și către bijuterii cu gravarea numelui sau a inițialei, perfecte pentru un cadou pentru persoana iubită.