Iată care sunt 8 dintre cele mai cunoscute moduri în care bărbații activi se relax-ează:

1. Fac sport - Da, implică ceva efort, însă este un mijloc ideal pentru a te relaxa după o zi încărcată. În cazul în care faci sport cel puțin 30 de minute pe zi vei de-scoperi numeroase beneficii și vei fi mult mai relaxat. Pe lângă faptul că vei avea o condiție fizică mai bună, vei fi și mai sănătos. Nu contează foarte mult ce activitate fizică vei alege. Poți să alergi în parc sau pe bandă acasă, ori în jurul locuinței. De asemenea, poți să încerci să faci și activitate fizică în grup, poți să joci baschet sau fotbal cu prietenii. Nu doar  că are beneficii asupra sănătății, dar este și un mijloc ideal de a te relaxa.

2. Bărbații activi se uită la sport - La o ieșire între prieteni, inevitabil se aduce în discuție și un subiect care are legătură cu un sport, în general fotbal. Se dezbat ul-timele evoluții ale echipelor favorite, se fac glume, previziuni și chiar se pariază. În cazul în care prietenii se adună să vadă un meci, de multe ori se joacă și la pariuri sportive live. Este o modalitate prin care se crește gradul de adrenalină și meciul respectiv devine și mai interesant. 

3. Se joacă - A te juca pe consolă sau pe calculator nu are prea mult legătură cu vârsta. Sunt oameni în toată firea care aleg să se joace cele mai noi producții, iar aceasta este o activitate distractivă mai ales când o faci împreună cu prietenii tăi. Din fericire poți să joci alături de ei destul de multe titluri chiar și de la distanță. Printre cele mai populare jocuri pentru bărbații activi sunt FIFA 21 și CS:GO. De asemenea, în serile cu prietenii și jocurile de societate sunt la mare căutare.

4. Merg pe munte - Bărbații activi adoră mișcarea și muntele este unul dintre cele mai populare locuri în care poți să mergi să te relaxezi și să îți așezi gândurile. În plus, și mersul pe munte are numeroase beneficii asupra sănătății. Pe lângă faptul că vei respira aer proaspăt, îți vei îmbunătăți condiția fizică. De asemenea, și aspec-tul vizual trebuie luat în calcul, având în vedere în escapadele pe munte vei de-scoperi o mulțime de peisaje minunate. Și nici nu trebuie să-ți faci griji cu privire la echipamentul pe care îl vei folosi deoarece vei găsi soluții potrivite pentru orice buzunar. În ce privește experiența pe munte, în România găsești suficiente trasee pentru începători, astfel că poți face față cu siguranță. De asemenea, o altă opțiune e să mergi la schi pe cele mai tari pârtii.

5. Bărbații activi gătesc - Bărbații activi adoră să se relaxeze și în bucătărie. Nu de alta, dar e plăcut să știi că poți să consumi ceva bun  gătit cu mâinile tale. Din fer-icire, există suficiente resurse pe Internet pentru a găsi cele mai bune rețete. Poți încerca să gătești inclusiv pentru iubita ta, prieteni sau pentru familie. Pe măsură ce prinzi experiență, cu siguranță vei fi privit cu ochi mai buni și vei fi lăudat. E indicat să încerci și rețete noi pentru a trece la un nivel superior.

6. Fac voluntariat - Bărbații activi se implică în societate și nu sunt nepăsători la problemele celor din jur. Din acest motiv, ei aleg să se implice și să ajute de fiecare dată când au ocazia. Fie că este vorba despre ONG-uri care ajută animalele fără stăpân sau de vârstnici ce au nevoie de ajutor, bărbații activi nu rămâne niciodată impasibil. Iar binele făcut reușește tot timpul să le dea o stare pozitivă celor care îl fac. Tocmai din acest motiv, e recomandat ca și tu să te implici.

7. Cântă - Muzica e echivalentă cu distracția de cele mai multe ori, iar bărbații activi știu acest lucru. Din acest motiv, e bine să cânți din când în când dacă ai ocazia, fie că o faci într-un club de karaoke sau acasă, alături de prieteni. Nu trebuie neapărat să ai un talent ieșit din comun. Distracția e chiar mai mare când nu ești tocmai bun în acest domeniu.

8. Citesc - Chiar și bărbații activi au nevoie de aceste momente mai liniștite. Iar cititul este o activitate care te poate relaxa instant. Cel mai indicat este să citești seara, înainte de culcare, în loc să stai cu ochii în telefon sau la TV. Astfel, vei avea un somn mai bun și vei adormi mai ușor. În funcție de pasiunile tale, cu siguranță vei găsi o carte care să te captiveze.

Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Ro-mania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 1 septem-brie 2016 – 31 august 2026) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1635/13.08.2020.

Foto: pexels.com