Chiar și jucătorii fără experiență știu să le joace. Plasați un pariu, apăsați butonul de rotire și vedeți dacă rezultatele vă aduc unele câștiguri. Dar dacă doriți să aveți o șansă mai bună de a câștiga, merită să vă scufundați mai adânc în munca lor. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a juca jocuri slot gratuite. Astfel, veți vedea cu exactitate modul în care funcționează și se vor dezvolta pe strategia dvs. de câștig. În această postare pe blog, vom oferi informații despre cele 11 lucruri pe care ar trebui să le știi despre jocurile cu sloturi gratuite pe care le puteți încerca cu casinohex.ro.

Poti accesa jocuri pacanele de oriunde, oricând

Cel mai bun lucru despre sloturile gratuite online este că le poți accesa din orice parte a lumii în orice moment al zilei și al nopții. Ceea ce aveți nevoie este doar un desktop, o tabletă sau un smartphone și o conexiune bună la internet. Există locuri în lume în care jocurile de noroc sunt restricționate, dar acest lucru nu se referă la sloturile gratuite, deoarece nu sunt pariați bani.

Sunt 100% gratuite

Există cazinouri online care vă vor oferi jocuri slot gratuite pentru a juca fără a face o depunere. Trebuie să vă înregistrați doar pe site. O altă opțiune este să jucați jocuri slot în modul demo, care este disponibil la majoritatea cazinourilor online. Aceasta este o oportunitate excelentă de a încerca jocul, de a vedea cum funcționează rundele bonus și de a-ți face o părere bună sau nu despre joc.

Poți juca jocuri  cât de mult îți dorești fără să pierzi bani

Puteți juca jocuri slot gratuite atât timp cât doriți, asumați-vă cât mai multe riscuri doriți, fără să vă faceți griji că vă veți pierde banii. Uneori, este nevoie de mai mult timp pentru a vedea toate rundele bonus și caracteristicile suplimentare ale jocului. Deci, jucând jocuri gratuite, puteți experimenta toate caracteristicile jocului. Desigur, atunci când vă simțiți gata să jucați pe bani reali, puteți trece rapid la versiunea plătită.

Versiunile gratuite nu aduc nici câștiguri în bani

Când jucați în modul demo, nu puteți pierde bani, dar nu puteți câștiga bani. Aceste jocuri sunt jucate pentru a învăța regulile jocului și pentru a încerca jocul singur. În diferite circumstanțe, dacă găsiți un cazinou care dă rotiri gratuite încă la înregistrare, veți juca cu bani reali și veți face câștiguri reale, pe care le puteți încasa. Rețineți că diferite cazinouri online au condiții diferite legate de acest bonus fără depunere.

Verifică rata de returnare a investițiilor

În timp ce jucați jocuri cu sloturi gratuite, puteți verifica acești trei indicatori. Frecvența de afișare arată cât de des jocul de slot are o combinație câștigătoare, spre deosebire de una care pierde. De exemplu, dacă un joc are o frecvență de hit de 8%, înseamnă că se va opri asupra unei combinații câștigătoare de aproximativ 8% din timp. Rețineți că multe jocuri slot permit să pariați pe mai multe linii pe fiecare rotire. Deci, într-o singură rundă, puteți obține una sau mai multe combinații câștigătoare.

Volatilitatea prezintă cât de des și cât de mult te poți aștepta să câștigi în timpul unui joc. În ceea ce privește volatilitatea, sloturile sunt separate în jocuri cu volatilitate ridicată și cu volatilitate redusă. Jocurile cu volatilitate ridicată pot plăti câștiguri mari după perioade lungi, fără câștiguri, în timp ce jocurile cu volatilitate scăzută oferă plăți mai des, dar vin la o valoare mai mică.

Întoarcerea la jucător (RTP) arată ponderea cifrei de afaceri totale pe care cazinoul o plătește jucătorilor pe o perioadă lungă de timp. De exemplu, dacă efectuați o sută de pariuri de 1 GBP pe o mașină care are un RTP de 90%, vă puteți aștepta să obțineți înapoi aproximativ 90 GBP în câștiguri pe o perioadă lungă.

In prezent, orice slot are un sistem random de generare a rezultatelor

Aceasta este legată de frecvența hitului. Un joc de slot este considerat „fierbinte” atunci când plătește continuu sume importante de bani și este de așteptat să înceteze să plătească în curând. Pe de altă parte, un joc de slot care nu a produs rezultate semnificative de ceva vreme este considerat „rece” și este de așteptat să devină „fierbinte” în curând. Aceasta este o eroare, deoarece implică faptul că rotirile individuale le afectează pe cele următoare. Astăzi, jocurile cu sloturi online folosesc sisteme aleatorii de numere aleatorii (RNG), care produc rezultate aleatorii la fiecare rotire, indiferent de rândul anterior. Deci, este pură șansă dacă vei câștiga sau vei pierde.

Verifică tabelul de plăți

Este o idee demn de luat în considerare, să aruncați o privire la tabelele de plată și să faceți cercetări despre cele mai bune jocuri de jucat înainte de a începe să jucați pe bani reali. Sloturile online au mese de plată unice și poate fi surprinzător de cât de diferite sunt. Aceste variații pot produce unele diferențe semnificative în câștigurile pe termen lung. Funcțiile de slot, cum ar fi Wild, Scatter și multiplicatori vă pot spori semnificativ bankroll-ul.

Jocuri și jackpoturi progresive

Puteți încerca, de asemenea, sloturi progresive gratuite. Acestea sunt jocuri, unde jackpot-ul total crește cu fiecare joc nou, cu excepția cazului în care există cineva care să-l câștige. Nu există nicio strategie pentru a vă mări șansele de a câștiga un jackpot progresiv într-un joc de slot. Cu toate acestea, asigurați-vă că pariați întotdeauna maxim pe jocuri progresive. De asemenea, alege slotul pentru jackpot-ul care se potrivește pentru tine. Există multe sloturi jackpot progresive acolo, așa că alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău de joc și ai șansa unui câștig care îți va schimba viața.

Nu uita să te distrezi

Nu în ultimul rând, distrați-vă în timp ce jucați jocuri cu sloturi gratuite. Desigur, câștigarea la jocuri slot este foarte încântătoare, dar indiferent de strategii, îl folosești este o întrebare întâmplătoare. Deci, cel mai bun punct despre a merge la un cazinou este să te distrezi. Încercați câte jocuri doriți și bucurați-vă de jocul dvs.!