Dacă ești un pasionat auto și al accesoriilor gsm, GSMnet îți va fi pe plac. În această perioadă, eshop-ul amintit desfășoară campania Auto Days. Asta înseamnă numeroase avantaje, printre care super reduceri de care te poți bucura exclusiv în această perioadă.

Accesorii pentru mașini - ce să treci pe wish list

Bărbatul modern iubește stilul practic în primul rând; apreciază confortul, selecțiile premium de produse, pune preț pe calitate și își va dori dotări pe măsură atunci când vine vorba de clasa de accesorii gsm pentru mașină. Auto Days de la www.gsmnet.ro înseamnă reduceri variate la produse interesante. Iată ce ar fi bine de trecut pe wish list:

Încărcător wireless supercharge

Încărcătoarele wireless sunt pasul următor în materie de superchargere. Au devenit tot mai apreciate din rațiuni practice, pentru că îți simplifică modul de încărcare al telefonului și exlud dependența de cabluri. Un fast charger montat în mașină va fi binevenit.

GSMnet îți propune varianta unui astfel de încărcător, rapid, eficient, cu putere de încărcare de 27W. Presupune atașarea telefonului de suport și nimic mai mult. Compatibil cu dispozitivele mobile ce dispun de modul de încărcare QI, are ventilator integrat și astfel preîntâmpină încălzirea device-ului. Garanție - 12 luni.

Handsfree

Căștile sunt absolut necesare; permit folosirea telefonului pentru a apela sau primi apeluri, fără atingerea device-ului. În funcție de preferințe, pot fi alese cele cu microfon, de tip in ear, earbuds, on ear sau over ear. Iar GSMnet are din toate acestea. Și de această dată astfel de accesorii vor fi folosite în funcție de compatibilitatea cu device-ul.

Indiferent de model și design, căștile îți optimizează modul în care folosești telefonul, ridici volumul, preiei apeluri și te bucuri de o experiență sonoră impecabilă, chiar dacă ești în trafic.

Bonus: transport gratuit pentru comenzi de minimum 25 de lei. Livrarea este rapidă, cu acoperire națională. În universul de accesorii și gadgeturi gsm regăsim de asemenea smartwatch-uri, powerbank-uri sau camere video, printre altele. 

Super Giveaway!

Campania #AutoDays este una plină de surprize. GSMnet anunță și un super giveaway, 4 produse puse la bătaie. Condițiile de participare le regăsim în detaliu și în cadrul paginii oficiale; vezi aici.

O cameră Go Pro Hero 8K și 3 încărcătoare auto Huawei wireless supercharge sunt premiile puse la dispoziție, ce vor fi oferite de Dani Oțil.

Când ești la volan simți că domini, simți putere. Experiența, fie la drum lung sau nu, poate fi una optimizată și mai plăcută dacă în numele confortului dotezi autovehiculul cu tot ce trebuie pentru telefonul tău mobil. Descoperă ofertele de la gsmnet.ro și bucură-te de produsele de generație nouă.