Apare oboseala și oricâte ore ar fi rezervate somnului, nu sunt de ajuns. Știţi că masajele pot fi benefice? Ședințele de masaj urmate cu regularitate combat efectele stresului, ameliorează durerile și revigorează corpul. Mai eficient de atât, masajele pot fi realizate în intimitatea casei.

Faceți cunoștință cu fotoliile de la Masatto!

În era în care definim totul fast, când orele petrecute la muncă sunt îndelungi și stresante, omul modern intră intr-un cerc vicios: nu are timp pentru sine, poate ceva mai mult în concediu, este stresat și stă sub această presiune în mod constant.

Fotoliile de masaj vin să contrabalanseze efectele stresului, să ofere relaxarea la care tânjește oricine și în plus, să optimizeze timpul alocat unui astfel de răsfăț. Asta pentru că fotoliile de masaj pot fi achiziții făcute pentru acasă sau la birou.

Sub deviza „A way of life”, Masatto recomandă ca starea de bine să fie, de fapt, un stil de viață, nu o stare temporară și ocazională. A creat fotolii de masaj complexe, cu tehnologii avansate în spate, astfel încât orice utilizator să se descurce în setări, bucurându-se de masaje benefice.

Fotoliile by Masatto - o combinație de detalii sofisticate, cu tehnologia de ultimă generație

Masatto a recreat un univers al relaxării prin ale sale fotolii cu masaj. Au fost gândite să îndeplinească multiplele cerințe pe care le-ar putea avea și un pretențios: să maseze uneori profund, alteori delicat, în anumite puncte, să fie precis, confortabil și să ofere per total momente unice.

Utilizarea unui fotoliu de masaj devine poate cel mai așteptat moment al zilei. Odată așezat pe fotoliu veți simți vigoarea mișcărilor și detensionarea este imediat un efect cunoscut. Pare că vă simțiți mai ușor și mai plăcut.

În funcție de preferințe și necesități, fotoliile în cauză permit conectarea la un device pentru a asculta în același timp cu masajul și playlist-ul preferat. Au detalii sofisticate, astfel încât permit masarea tuturor punctelor corporale, a fiecărui centimetru - scanează utilizatorul, adaptează mișcările, sunt precise și...neobosite în a exercita mișcările intense.

În plus, a fost rezolvată și problema spațiului. Fotoliile de masaj by Masatto sunt compacte, ideale pentru acasă sau la birou.

Oferte pentru achiziția de fotoliu de masaj

Masatto, lider pe piața de comercializare a fotoliilor de masaj, oferă avantaje de client deloc de neglijat. Asta pentru că o experiență completă pentru doritori este să găsească și locul potrivit de unde să își achiziționeze fotoliul mult visat.

Masatto surprinde cu testarea gratuită, acasă sau în showroom. Orice fotoliu ales primește și garanție, dovadă a calității. Vorbim despre stocul producătorului, deci disponibilitate imediată, cu livrare rapidă, în 24 de ore. Din momentul alegerii sau chiar și până acolo, echipa Masatto se va ocupa de tot: asistență, transport și instalare, inclusiv asistență post vânzare, pentru utilizarea fotoliului, mentenanță, service etc.

Îngrijirea de sine este prioritatea numărul unu. Este o investiție importantă, pentru că starea de bine este, de fapt, motorul activităților noastre, a posibilității de a face față zilelor de muncă și nu numai. Când nu te simți bine, totul pare mai greu de făcut. Este notabil mai ales pentru cei care au dureri cronice, când orice zi este compromisă din cauza durerilor. Masajele pot diminua durerile, pot atenua stările de oboseală, revigorează, energizează sau realizate seara, pot contribui la un somn mai odihnitor. Cum ar fi ca această soluție să fie la îndemână, în intimitatea casei? Achiziția unui fotoliu de masaj este răspunsul potrivit.

Dacă mai rămâne acum și planul de finanțare de discutat trebuie spus că gama de fotolii este suficient de generoasă încât să existe opțiuni pentru toate preferințele. Rentabilitatea unei astfel de investiții este tradusă, din punct de vedere practic, astfel: durata de utilizare de până la 10 ani, cu zero costuri de întreținere lunară, sesiuni de masaj nelimitate.

Invitația de a vă face o viață mai frumoasă, mai relaxată, așa cum o meritați, vine la pachet cu invitația de a accesa masatto.ro pentru a descoperi toate avantajele de client.

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Showroom București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

Și alte 5 locații în țară.