Foarte puține lucruri pot egala aspectul somptuos, dar și momentele fericite în familie sau alături de prietenii dragi, așa cum o face un gratar de gradina din caramida montat acasă. 

Cuptoarele zidite din cărămidă sau piatră, în curtea, grădina sau foișor sunt ideale pentru fanii gătitului în aer liber sau pur și simplu, pentru cei care doresc să-și amenajeze la exterior, un element decorativ și funcțional, în același timp. 

Profesioniștii de la PEFOC, firmă sibiană cu peste două decenii de activitate în industria soluțiilor de încălzire alternativă, ne propun o gamă variată de grătare de grădină și cuptoare rustice sau moderne, standard sau cu afumătoare, dar și cu toate materialele necesare, kit-uri și pachete complete pentru grătare de grădină zidite, la prețuri dintre cele mai accesibile de pe piața de specialitate din România.  

Adori gustul și aromele inconfundabile ale preparatelor gătite cu stil, pe grill sau coapte în cuptorul din cărămidă și vrei să împărtășești această experiență alături de familie sau de invitații tăi, atunci, apelează la servicii profesionale de construcție, montaj și punerea în funcțiune a tuturor modelelor de grătare și cuptoare de pâine sau pizza, pe vatră sau cu plită, model industrial sau chiar cu afumătoare.

De la construcția de seminee pe lemne și până la cea a unui grătar de grădină sau a unui cuptor de exterior acoperit, PEFOC reprezintă soluția perfectă pentru proiectul tău. Fie că ești un amator sau un meșter cu experiență în construcția de cuptoare, ori de grătare profesioniste, aceștia îți vor oferi toate materialele și adezivii necesari. 

Tot ce trebuie să faci este să ai o schiță detaliată și completă pentru proiectul dorit de tine, iar specialiștii te vor ajuta cu soluții complete și sigure de construcție. În acest fel, vei putea realiza orice modele de grătare, rustice sau moderne, din cărămidă sau piatră, având siguranța lucrului bine făcut și garanția unui produs final durabil. 

Atunci când te apuci să-ți construiești un cuptor de curte, nu e important numai ce cărămidă se folosește la grătar, ci și plita, accesoriile din fontă sau componentele metalice, precum și celelalte materiale utilizate la construcție - acestea trebuie să fie dedicate domeniului termic, adică să fie rezistente la temperaturi mari, la foc și factori externi.

Pe lângă aspectul estetic al cuptorului, trebuie să ținem cont ca acesta să facă față cu brio și la factorii externi, precum temperaturile extreme și intemperii. Pentru reușita proiectului tău ai nevoie ca montarea cuptorului să fie efectuată de către un profesionist care va executa lucrarea doar cu materiale dedicate acestui domeniu, precum: mortarul, piesele metalice, diverși adezivi, cărămidă, piatră etc. 

Respectând cu rigurozitate toți acești pași, cu siguranță, cuptorul tău nu va fi cel mai ieftin de pe piață, dar va fi unul de calitate superioară, capabil să te țină o viață! Alege un dispozitiv premium, aspectuos, rezistent și durabil, la un raport calitate-preț de neegalat!

Așadar, pentru grătare de grădină din cărămidă, cuptoare cu aspect rustic sau modele economice de gratar din fier care îți vor amenaja stilistic terasa, foișorul sau curtea din spatele casei, alege echipa PEFOC! Indiferent dacă ți-l dorești construit complet din cărămidă sau zidit din beton, în stil clasic, rustic sau cu un design modern, cuptorul tău de grădină va funcționa optim și îi va impresiona pe toți cei care te vor vizita!