Lockdown-ul și toate restricțiile aferente au făcut imposibil acest lucru, însă am avut parte de apariția câtorva modele noi, care nu trebuie trecute cu vederea.

iPhone 12 Pro

Fără îndoială, cel mai așteptat model al anului 2020 a fost noul iPhone 12 Pro, care vine cu un ecran ceva mai mare și o cameră considerabil îmbunătățită. Noul model de telefon al celor de la Apple are un ecran de 6,1 inch și o memorie internă de 6 GB. În ceea ce privește capacitatea de stocare, iPhone 12 Pro este disponibil în 3 variante, respectiv cea de 128 GB, cea de 256 GB și cea de 512 GB. De asemenea, telefonul este compatibil cu tehnologia 5G. Nu este un telefon ieftin, prețurile variind în funcție de model, între 7.500 și 9.500 de lei. Dacă ți se pare prea mult, există și varianta mai ieftină de iPhone 12 mini.

Samsung Galaxy A10

Deși lansat la finele anului trecut, noul Galaxy A10 al coreenilor de la Samsung poate fi menționat printre telefoanele care au făcut senzație în 2020. Spre deosebire de iPhone 12 Pro,  este mult mai accesibil ca preț, costând în jur de 105 euro. Este cel mai mic model din seria Galaxy A, însă asta nu îi influențează cu nimic performanțele. Este echipat cu două camere amplasate în spate și frontal, prima având 13 megapixeli, iar cea frontală 5. Dimensiunea ecranului este de 6,3 inch, iar bateria are o capacitate de 3.400 mAh.

Pentru protecție, sunt recomandate noile huse pentru Samsung A10 de pe brandgsm.ro.

Google Pixel 5

Noul model de smartphone lansat de Google este un candidat serios pentru titlul de telefonul anului, cu cea mai bună cameră foto. Camera din spate este echipată cu 3 lentile, mai exact lentila principală, cea telephoto și lentila ultra wide, la care se adaugă o tehnologie de înaltă performanță. Toate acestea îi oferă un avantaj față de principalii competitori de la Apple, Huawei și Samsung, care s-au concentrat la rândul lor pe dezvoltarea performanțelor camerelor foto.

Prețul este unul rezonabil pentru un telefon performant, pornind de la 3.000 de lei.

Huawei P40 Pro

Este unul din concurenții serioși ai modelului de la Google, în ceea ce privește performanțele camerei foto. Huawei P40 Pro este echipat cu nu mai puțin de 4 camere în partea din spate, propulsate de o nouă generație de procesoare Kirin 990. Ecranul are o dimensiune de 6,8 inch, cu un display Oled, iar cei 4.200 mAh ai bateriei îi oferă o foarte bună autonomie.

Mai trebuie amintită memoria internă de 8 GB, capacitatea de stocare de 128 GB și conectivitatea 5G, pentru a obține caracteristicile unui telefon care se ridică la nivelul anului 2020.

Asus Rog 3

Dacă ești pasionat de jocuri, acesta este modelul de telefon de care ai nevoie.  Asus Rog 3 este optimizat pentru gaming, venind dotat cu un ecran de 6,59 inch, cu display Amoled și rată de reîmprospătare de 144Hz. La acestea se adaugă un procesor  Adreno 650 și o memorie internă de 12 sau 16 GB. Spațiul de stocare este de 256 și de 512 GB, iar datorită bateriei de 6.000 mAh te poți juca ore în șir fără să ai nevoie de încărcător.

Așadar, dacă vrei să te alegi cu un lucru bun din acest an extrem de dificil pentru noi toți, îți poți cumpăra unul din aceste telefoane și nu vei fi dezamăgit.

Foto: terimakasih0/Pexels.com