Un bărbat adevărat trebuie să știe cum să-și prețuiască iubita și să-i aducă zâmbetul pe chip atunci când observă că ea este nervoasă. Totodată, poate fi la fel de important pentru consolidarea relației voastre să o faci fericită și fără un motiv anume, prin gesturi simple, dar de mare însemnătate. Indiferent de situație, cea mai simplă modalitate să-ți cucerești partenera este să-i oferi un cadou. Iată cât de ușor poți să o faci să zâmbească:

Oferă-i daruri amuzante

Umorul are un rol esențial în orice relație și este unul dintre instrumentele foarte puternice prin care poți face o femeie să râdă chiar și atunci când este extrem de furioasă. Un cadou amuzant, cum ar fi o lampă cu suport multifuncțional flexibil pe care să o folosească atunci când citește sau două încălzitoare pentru mâini te vor ajuta să ieși din încurcătură dacă ți-ai supărat partenera cu ceva.

Totuși, poți să-i oferi tot felul de cadouri simpatice ca să-i arăți cât de mult o iubești și că vrei să o faci să aibă o dispoziție grozavă fără o ocazie anume sau să fi greșit cu ceva. O cană cu citate motivaționale îi va aduce zâmbete în fiecare zi, la birou, un carnet de notițe interesant va fi apreciat și foarte util, pernele decorative amuzante sunt preferate de majoritatea femeilor, la fel magneții de frigider sau pușculițele pentru economii.

Adu-i un buchet de flori

Chiar dacă preferă lucrurile mai sofisticate sau, dimpotrivă, se bucură de orice mică atenție, toate femeile sunt încântate atunci când primesc flori. Și nu este de mirare acest lucru mai ales că s-a dovedit științific că florile cresc buna dispoziție, aduc fericire, optimism și încredere în sine. Culorile și parfumul florilor au un efect deosebit asupra stării de spirit și contribuie la starea de bine a oamenilor, așa că fără îndoială îi vei aduce zâmbetul pe buze cu un buchet impresionant.

Florile fac femeile să se simtă speciale și sunt pline de simboluri, ceea ce înseamnă că dacă vrei să-i și transmiți un mesaj prin intermediul lor trebuie să le alegi cu grijă. De pildă, florile roșii vor spune întotdeauna, evident, “te iubesc”. Mai mult de atât, dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, îi poți trimite un buchet de flori la birou sau acasă, atunci când tu ești plecat pentru mai multe zile, dar vrei să-i arăți că te gândești la ea în fiecare moment.

Planifică o vacanță romantică

Dacă vrei să-i aduci zâmbetul pe buze cu un cadou inedit, fă planuri pentru weekend într-o destinație romantică, precum Roma sau Paris, ori într-un loc pe care ea își dorește să-l viziteze. Îți poți face partenera fericită chiar și cu o simplă evadare din cotidian, undeva nu foarte departe de casă. Fă-i bagajul și ia-o direct de la serviciu fără să-i spui unde veți petrece una sau două zilele libere.

În cazul în care știi că o impresionează să acorzi atenție tuturor detaliilor legate de relația voastră, planifică o mică excursie acolo unde ai cerut-o în căsătorie, în locul unde v-ați cunoscut sau în orașul în care ați petrecut luna de miere. Important este să o duci într-o locație care înseamnă foarte mult pentru ea sau pentru voi amândoi, ca și cuplu.

 O femeie va primi cu bucurie orice cadou și va aprecia întotdeauna gestul elegant al unui bărbat care vrea să-i însenineze ziua. Ai grijă să-ți faci partenera să se simtă specială în orice situație și să-i aduci zâmbetul pe buze în fiecare zi, cu mici gesturi deosebite prin care să-i demonstrezi cât de mult ții la ea. Cu siguranță, relația voastră va avea numai de câștigat!

Foto: Unsplash.com