Una dintre categoriile care atrag cel mai mult interes este retailul de fashion. Pe această zonă, o nișă extrem de atractivă este reprezentată de partea de îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Cu mulți ani în urmă, dacă voiai să cumperi produse de calitate dintre cele mai nou apărute pe piață în materie de pantofi sport de exemplu, era necesar să faci o comandă pe platforme online din străinătate - mai ales din Statele Unite ale Americii. Acum, totul este mai aproape, cu livrare în 24 de ore direct din stocurile magazinelor online din țara noastră. În funcție de valoare, comanda vine chiar cu livrare gratuită prin curier, iar clientul are și posibilitatea de retur, garantată de legislația europeană.
 
Cum să alegi însă îmbrăcăminte și încălțăminte sport, cu garanția de produse 100% originale, dintre atât de multe oferte online? Nu este tocmai complicat, dacă urmezi câteva recomandări simple. În primul rând, alege magazine online românești cu identitate clar comunicată. Cu cât brandul este mai bine construit, cu atât poți avea mai multă încredere. Caută detalii online despre magazin, vezi dacă găsești recenzii sau mențiuni pe bloguri ori website-uri de știri. Evident, evită magazinele cu o imagine negativă sau care nu au prezență deloc în online media.
 
Mai departe, asigură-te că magazinul arată modern, impecabil din punct de vedere design web și uzabilitate. Este comunicat clar ce firmă deține magazinul online? Ai metode de contact la dispoziție? Evită website-urile obscure, cu puține pagini, cu puține produse, cele care mizează exagerat pe reduceri și promit prețuri neobișnuit de mici. Un magazin online serios va avea pantofi sport într-o gamă cât mai diversificată, la prețuri clar comunicate. Pot fi campanii de reduceri, însă produsele 100% originale de la branduri precum Nike, Adidas sau Puma nu pot fi vânduți la prețuri de mega discount, cu atât mai mult cu cât fac parte din colecții noi. 
 
Vrei, de exemplu, să comanzi produse jordan 1 high, cu brandul Jordan, inspirat de celebrul jucător NBA Michael Jordan? Poți găsi astfel de produse lansate în colaborare cu Nike, 100% originale, și în e-commerce în România, dacă alegi magazine online de încredere, precum sneakerindustry.ro. Cumpărând din astfel de magazine, ai certitudinea că vei primi produse autentice, din materiale de calitate superioară și nu imitații mai mult sau mai puțin reușite. Industria modei încă se luptă cu produsele falsificate, iar mediul online face uneori greu de detectat astfel de articole. Alegând corect magazinul online, mergi la sigur, știind că toate produsele cumpărate de acolo sunt cu adevărat produse originale.