Păstrând biroul organizat, vei deveni însă mai productiv și vei reuși să lași o impresie plăcută celor care pășesc în spațiul tău de lucru!

De ce să cumperi un fișet metalic?

Deși trăim într-o perioadă în care orice informație poate fi stocată electronic, aceasta nu este mereu o soluție optimă. Mediul digital este accesat frecvent de atacatori cibernetici! Iar astfel de persoane pot fura, șterge sau modifica datele oricărei companii după bunul plac, dacă ajung să aibă acces la ele. Din același motiv, este nevoie să păstrezi niște copii ale acestora și în mediul offline. De asemenea, trebuie să păstrezi și informațiile confidențiale cât mai departe de ochii lumii!

Ce categorie ți se potrivește?

Această piesă de mobilier poate fi împărțită în mai multe categorii! Un fiset metalic clasic este înalt și are două uși groase, iar în interior va fi prevăzut cu trei sertare pentru dosare și fișiere. Va exista încă un spațiu și în partea de jos, unde se pot amplasa cutii de arhivare sau alte obiecte înguste. Dacă vrei altă opțiune, poți cumpăra un dulap cu uși culisante. Are dimensiunile mici și este ideal pentru spațiile înguste! Modelele pentru desene le recunoști prin faptul că sunt mobile și permit depozitarea unei anumite hârtii specifice, cum ar fi A0 sau A1.

Ține cont de faptul că există fișete și pentru alte tipuri de obiecte! De exemplu, un fișet metalic pentru ustensile de curățenie ori unelte va ajuta la păstrarea unor condiții de muncă adecvate. Iar în cele galbene și portocalii se pot depozita substanțe periculoase, cum ar fi lichide inflamabile sau soluții chimice care provoacă alergii și reprezintă un pericol pentru angajați.

Cum să alegi sistemul de protecție?

În general, va exista un sistem de închidere cu cheie! Totuși, sunt modele care oferă și alte tipuri de protecție. Acestea pot avea un mâner antiefracție, închidere în trei puncte, încuietoare cu cifru sau închidere cu monedă. Ai posibilitatea de a alege și un fișet metalic ignifug, care să fie rezistent la foc. Iar în caz de incendiu, acesta va proteja fișierele chiar și mai mult de o oră.

Cu ce este mobilierul din metal diferit de cel din lemn?

Pe piață sunt disponibile multe tipuri de mobilier din lemn, care oferă același spațiu și se găsesc la prețuri scăzute. Cu toate acestea, pe termen lung nu reprezintă o investiție bună. Motivul constă în faptul că acest material nu este rezistent și aproape fiecare model va fi suspendat pe perete, ceea ce înseamnă că nici limita de greutate pe care o va suporta nu va fi mare. Poate arată mai bine din punct de vedere estetic, însă un fișet metalic este mai ușor de întreținut și prezintă un alt nivel de durabilitate.

Care sunt criteriile de care trebuie să ții cont înainte de această achiziție?

Caută un model care să aibă mai mult spațiu, deoarece nu se știe niciodată când vei avea nevoie de acesta. Asigură-te și că îl primești deja asamblat sau că vine cineva care să se ocupe de montare, deoarece este un proces complicat și necesită cunoștințe în domeniu! Pe site-ul OfficeClass.ro poți găsi un fișet metalic potrivit pentru nevoile tale și ai parte de livrare gratuită direct la ușa biroului tău!