Din vremurile antice, oamenii priveau spre cer, stele și pământ pentru îndrumare și vindecare spirituală. Pe atunci, tot ce știau era că rădăcinile noastre erau în legătură cu natură și că sufletele noastre se mișcau cu stelele. Cultură de astăzi a readus astrologia, meditația, vindecarea cu ajutorul cristalelor și alte practici metafizice în atenția unui număr tot mai mare de persoane. Mulți dintre noi ne informăm despre semnele noastre zodiacale pentru a măsura compatibilitatea și colectăm cristale pentru a schimbă fluxul de energie din casă noastră. În timp ce stelele te învață să privești în sufletul tău, cristalele îți amplifică forțele și darurile. De exemplu, putem alege bratari si cristale semipretioase in functie de zodie și vom beneficia de puterea acestora. 

Berbecii adoră să fie numărul unu și se vor aruncă în situații provocatoare cu pasiune și încredere. Berbecul gândește după ce acționează. În multe situații, impulsivitatea lor poate fi văzută ca o slăbiciune, dar tocmai această forță și energie îi ajută să termine ceea ce încep.

Cristalele ideale: ametist și cuarț roz. Abilitatea ametistului de a stimula intuiția îl va ajuta pe Berbec să facă strategii și să rămână organizat, înainte de a intra în acțiune. Un cristal de cuarț roz îl va ajută pe un Berbec să-și tină capul sus și să găsească compasiune în sarcinile de zi cu zi.

Taurul este un semn de pământ, așa că se bazează pe realitate. El caută stabilitate atât în oameni, cât și în situații, ceea ce duce la o puternică antipatie pentru tot ce înseamnă schimbare. 

Cristalele ideale: jad verde și cuarț roz. Pietrele de jad îl vor ajuta pe taur să ducă o viață mai abundentă și mai satisfăcătoare. Un cristal de cuarț roz va întări aventurile romantice ale Taurului cu bucurie și compasiune.

Gemenii adoră să comunice cu oamenii și sunt în permanență fascinați de conversații, experiențe și oameni. Gemenii sunt creativi și neliniștiți, așa că aleargă după varietate și situații ce îi stimulează mental pentru a-și ascunde nervii și a preveni plictiseala.

Cristalele ideale: jad verde și Ochi de tigru. Neliniștea Gemenilor va beneficia de efectele fundamentale ale jadului verde. Pe de altă parte, pietrele ochiului de tigru vor spori capacitatea Gemenilor de a gândi la rece și de a lua decizii ferme.

Racii sunt profund loiali familiei și celor dragi. Abilitatea lor de a empatiza cu ceilalți merge mână în mână cu capacitatea lor de a intui oamenii și motivațiile lor, chiar înainte de a vorbi.

Cristalele ideale: opalit și citrin. Opalitul poate spori capacitatea unui Rac de a comunica și de a se conecta cu alții în mai multe moduri. Citrinul va spori stimă de sine și va transformă energia negativă în ceva vesel.

Leii sunt loiali și caută mereu oameni. De aceea sunt adesea înconjurați de mulți prieteni. Carisma lor îi atrage pe ceilalți către ei și un Leu știe că este fermecător, ceea ce uneori poate duce la un ego prea mare. 

Cristalele ideale: cuarț transparent și Ochi de Tigru. Se știe că cuarțul transparent absoarbe gândurile negative și amplifică energia pozitivă într-un spațiu, ceea ce este perfect pentru semnul Leului, plăcut oamenilor. Între timp, piatră ochiului unui tigru îi va oferi Leului încredere și putere.

Fecioarele sunt metodice în modul în care abordează viața, preferând să ia soarta în mâinile lor. Perfecționismul și munca vor fi baza succesului lor! Dar, oricât succes ar avea, ele sunt adesea autocritice și își vor minimiza realizările, având grijă să nu cadă în propriul ego.

Cristalele ideale: jad verde și citrin. Se știe că atât jadul verde, cât și citrinul aduc abundență și prosperitate. Pentru Fecioara extrem de critică, o abundență de asigurare și încredere în sine este ceea ce are nevoie pentru a continuă să meargă înainte, urmărindu-și visele.

Balanțele sunt diplomatice și urmăresc constant egalitatea și justiția. Balanța este fascinată de echilibru, motiv pentru care este adesea un mediator. Sunt visătoare, inspirate de cărți bune și de discuții intelectuale.

Cristalele ideale: opalit și cuarț roz. Opalitul va aduce echilibru vieții unei Balanțe și o va încuraja să comunice mai bine cu ceilalți. Cuarțul roz va înmuia inima unei Balanțe și îi va ajută să ierte orice suferință din trecut.

Scorpionii sunt lideri excelenți, deoarece sunt dedicați lucrurilor pe care le fac. Sunt neobosiți în a da înainte până când și-au atins sau depășit obiectivele. Că prieteni, Scorpionii sunt loiali și ocrotitori, dar că dușmani, pot fi nemiloși.

Cristalele ideale: obsidian negru și cuarț transparent. Obsidianul negru poate echilibra Scorpionul profund emoțional și îl poate proteja pentru a nu-și pierde adevărata personalitate. Cuarțul vindecă rănile sufletului, permițând unui Scorpion să fie mai deschis și mai încrezător în ceilalți.

Săgetătorii se nasc pentru a fi aventurieri și le place să plece în noi călătorii, atât la propriu, cât și metaforic. Nu le este teamă să-și asume riscuri și să călătorească singuri, deși știu că neglijența lor poate duce uneori la rănire sau pericol. 

Cristalele ideale: obsidianul negru și sodalitul. La fel că Scorpionul, Săgetătorul poate beneficia de obsidianul negru. Între timp  piatră sodalitului trezește și direcționează conștientizarea de zi cu zi.

Capricornii sunt oameni sârguincioși, muncitori. Deși pot părea reci, Capricornii sunt mai degrabă atenți cu sentimentele lor, capabili să controleze cât de mult simt, pentru a nu lăsă emoțiile să le împiedice obiectivele. 

Cristalele ideale: sodalit și fluorit. Sodalitul unește logică unui Capricorn cu intuiția și scoate emoții reprimate pentru a crește conștiința de sine. Fluoritul ajută la disiparea tendinței unui Capricorn de a se aștepta la cele mai rele situații.

Vărsătorii sunt gânditori și dornici de a-i ajută pe ceilalți. Vărsătorii caută modalități de a-și stimula mintea cu fiecare ocazie. Le place rezolvarea problemelor și luptă pentru cauze, făcându-i umanitari naturali. Dorința lor de a-i ajută pe ceilalți este condusă de intelect, nu de emoții.

Cristalele ideale: ametist și fluorit. Ametistul este piatra ideala pentru semnele Vărsător, cunoscută pentru că echilibrează intelectul și emoțiile. Fluoritul va ajută un Vărsător să rămână concentrat și să încurajeze productivitatea în muncă să.

Peștii sunt un semn de apă, așa că absorb și reflectă sentimentele celor din jur. Sunt toleranți și extrem de grijulii față de ceilalți, întotdeauna dispuși să ajute fără să aștepte nimic în schimb. Natura lor profund sensibilă se transformă în energie creativă, motiv pentru care Peștii au un dar artistic.

Cristalele ideale: ametist și cuarț transparent. Deoarece Peștii sunt altruiști, ei pot avea încredere excesivă. O piatră de ametist le va proteja inimile și va vindeca rănile trecute. Cuarțul transparent asigură o curățare profundă prin toate cele șapte chakre, iar cele două cristale împreună vor risipi orice energie negativă.