Este frumos să vezi un zâmbet pe fața altcuiva, nu-i așa? Dar, cu toată sinceritatea, când vine vorba de bărbatul de care ești interesată sau pe care îl iubești, ai grijă. S-ar putea să te gândești să cumperi și să oferi cadouri micuțe, dar care contează; mai ales atunci când relația dintre tine și partener este una foarte strânsă.

Modul în care cumperi și oferi cadouri contează și, mai important, ceea ce oferi și cum oferi cadoul stabilește dinamică potrivită între tine și un bărbat. Ceea ce dai și cum dai va spune multe despre tine. Și să nu crezi că a oferi un cadou care nu costă mult te face mai puțin demnă. Din contra, dacă acel cadou este oferit cu drag, acest lucru modelează conexiunea existentă pe care o ai cu acel om. Trebuie să te gândești bine ce fel de dar să îi oferi unui bărbat, pentru că unele cadouri sunt pur și simplu rele, chiar dacă intenția era pură. Motivul este simplu. Bărbații, în elementul lor masculin, văd valoarea în lucruri complet diferite față de femei.

Cadouri care oferă valoare esenței masculine

Pentru a da valoare esenței masculine atunci când oferi un cadou unui bărbat, este important să simți și să știi ce valoare are pentru el. Există câteva cadouri pe care bărbații le apreciază intuitiv și există cadouri pe care nu le apreciază intuitiv.

Dacă cumperi ceva pentru un prieten, teoretic poți alege mai multe tipuri de cadouri, pentru că nu ești interesată “romantic” de el. Însă pentru bărbatul iubit, unele cadouri s-ar putea, pur și simplu, să nu funcționeze. Există câteva greșeli pe care ar trebui să le eviți când faci un cadou persoanei pe care o iubești. Însă, până la asta, îți vom spune ce poți să alegi. Ei  bine, există firme, precum tricouri-misto.ro, care oferă servicii de imprimare tricouri personalizate pentru barbati. De asemenea, personalizarea se face și pe căni, șepci și alte obiecte.

De ce să alegi să imprimi ceva personalizat? Răspunsul este simplu: a oferi ceva personalizat unui bărbat arată că ești atentă, că știi ce-i place și ce îi suscită interesul. De exemplu, dacă iubește o echipa anume, îi poți imprimă o imagine sau un simbol ale acelei echipe. Dacă iubește un film anume, poți imprimă o scenă de film sau chiar afișul. Dacă știi că se ghidează după un anumit motto, imprimă expresia care îl caracterizează. Exemple sunt infinite! Ideea constă însă în cât de mult îl cunoști tu. Un tricou imprimat, personalizat, nu este scump, dar valoarea lui poate fi mai mare decât a unei mașini de lux. Asta pentru că, dacă te iubește cu adevărat și dacă tu faci acel dar din inima, iubitul sau soțul tău va aprecia enorm acest cadou. 

 Și să știi că a cheltui mai mult nu te face mai valoroasă ca femeie. Deci, de ce să alegi opțiunea mai scumpă? Etalarea capacității de a cheltui mult nu atinge sufletul unui  bărbat adevărat. Dacă vrei ca bărbatul care te interesează să te adore, nu cheltui mai mult pentru a face impresie bună. 

De asemenea, a cumpără mai multe articole reduce valoarea fiecărui cadou pe care îl oferi. Ideea este simplă. Nouă, și aici ne referim la întreaga specie umană, ne place în general să dobândim, să deținem mai mult, să simțim satisfacția de a „deține” bunuri materiale. Deci, această regulă este destul de contra-intuitivă în practică .

Dar, gândește din perspectiva feminină. Dacă tu ai 50 de bijuterii, fiecare piesă este specială? Sau ai una sau două piese preferate pe care le porți mereu? Te atașezi de câteva dintre articolele de bijuterii. Asta se întâmplă în general. Și un bărbat își va aminti de cadourile pe care le oferi din suflet și care înseamnă ceva pentru el.

Cu cât obținem mai multe, cu atât acele lucruri devin mai puțin valoroase. Și acest lucru se întâmplă subconștient. Atunci când oferi cadouri, este mai important să ai un impact emoțional asupra cuiva decât să primești o reacție de exagerată. 

Dacă oferi un cadou, oferă un cadou util sau sentimental. Când vine vorba de cadouri este tentant să cumperi unui bărbat mai multe articole de îmbrăcăminte comune sau o apa de colonie sau un alt portofel deoarece acestea sunt cele mai simple opțiuni. Acest lucru te ajută să economisești timp și gândire. Însă, dacă alegi o cămașă, de exemplu, de la un anumit magazin, te poți trezi ca bărbatul iubit o are deja (în cazul în care nu locuiți împreună) sau poate și mama sau prietenul cel mai bun îi va face același cadou. Iar acesta ar fi cu adevărat un moment penibil. Însă, alegând un cadou personalizat, riscurile de a cumpără același lucru cu prietenii sau rudele, este de zero. Un tricou imprimat cu o fotografie care îi place sau ceva ce îi trezește anumite sentimente sau amintiri plăcute, va fi ceva unic, irepetabil și, de câte ori va vedea acel tricou, își va aminti de tine.

Și, totuși, de ce să alegi un tricou? Poate că bărbatul respectiv este un corporatist ce deține o funcție de conducere și se îmbracă la job la patru ace. Ei bine, te asigurăm că nici cel mai sobru CEO nu va refuză un tricou. Va există, mai mult ca sigur, o situație în care să-l poarte. Până la urmă, cu toții suntem oameni și avem obiceiuri cât se poate de comune, indiferent din ce mediu social sau cultural provenim.