Dacă la finalul anului trecut, dispozitivul IQOS 3 a impresionat utilizatorii prin design, proprietăți și caracteristici, noul dispozitiv ne arată că atunci când inovația și tehnologia se întâlnesc, lucrurile încă ne pot surprinde. IQOS 3 DUO păstrează designul compact al gadget-ului IQOS 3, dar vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește utilizarea acestuia, precum și timpul de încărcare, pentru ca tu să te bucuri de două ori mai mult de momentele care contează.

IQOS 3 DUO permite până la două utilizări consecutive ale stiloului, fără a mai fi nevoie de încărcarea acestuia după o singură utilizare. Totodată, timpul de încărcare al holder-ului s-a diminuat semnificativ, fiind mai rapid spre deosebire de generațiile anterioare. Și, dacă nu era de ajuns, paleta cromatică tomnatică a noului gadget îl transformă într-unul dintre cele mai sofisticate și stilate dispozitive, fiind ușor de integrat și de asortat atât la ținutele de zi, cât și la cele de seară.

Produsele inovatoare IQOS fac parte din ritualul zilnic a peste 8,8 milioane de utilizatori globali, contribuind astfel la îmbunătățirea obiceiurilor acestora și fiind o alternativă mai bună la fumatul tradițional. Pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze țigări tradiționale, dispozitivele IQOS aduc o serie de beneficii greu de ignorat.

Faptul că IQOS funcționează prin încălzire și nu prin ardere duce la eliminarea completă a fumului din viața fumătorilor. În consecință, scrumul dispare, iar arderea hainelor sau a tapiseriei este de domeniul trecutului. În plus, dispozitivul IQOS lasă în urmă mai puține mirosuri neplăcute, astfel încât nu va trebui să te mai temi că hainele, pielea sau părul tău miros a tutun atunci când te apropii de cei dragi.