Ce se poate compara cu starea de libertate pe care o trăiești atunci când pornești la drum, la volanul mașinii tale, către o nouă experiență? Mai ales atunci când ai cu tine acest kit performant de echipamente cu acumulator de la Makita – cu el ai alături un campion de încredere și ești pregătit să treci învingător peste orice obstacol!

Spălător cu presiune Makita DHW080 

Știm, drumurile care te poartă către noi orizonturi nu sunt întotdeauna cele mai line, sunt ca în viață! Și, de ce să nu o recunoaștem, cu cât îți amintesc mai mult de o cursă off-road, cu atât simți adrenalina pulsând în fiecare celulă a corpului. Iar dacă este să te gândești la drumul zilnic spre casă, cum este să te bucuri de starea de mulțumire pe care o ai gândindu-te la realizările de peste zi și la faptul că, în scurt timp, vei fi alături de cei dragi și vei savura cina preferată, adulmecând, de pe terasa casei, mirosul inconfundabil pe care natura îl are, la amurg? Indiferent de destinație, draga ta companioană de încredere, mașina, te poartă în siguranță, pregătită, în fiecare dimineață, să o ia de la capăt, pentru a descoperi împreună o nouă zi. 

Aici intervine primul echipament din kitul de ultimă generație de la Makita, spălătorul cu presiune Makita DHW080, cu ajutorul căruia, în timp record, mașina ta este curată, ceea ce îți dă o stare bună încă de cu dimineața! Cei care îl folosesc deja confirmă că au făcut cea mai bună alegere, atunci când l-au cumpărat: “sunt încântat de acest produs. Funcționează excelent, este silențios și ușor de utilizat. După achiziționare, am spălat mașina, care era plină de noroi, folosind doar jetul de apă, fără șampon auto, și rezultatul a fost peste așteptări: 90% din mizerie a fost îndepărtată”, spune Bogdan.

Este ideal pentru curățarea grădinilor, teraselor, marchizelor, automobilelor sau utilajelor agricole. Presiunea aerului poate fi reglată la o putere scăzută, ceea ce îl face perfect pentru curățarea plaselor de uși sau de ferestre, precum și a unităților exterioare de aer condiționat.

Lanternă Makita DML815

Când ți-e lumea mai dragă, e întuneric și trebuie să trebăluiești ceva la mașina ta sau să te orientezi cu ușurință prin beznă. Face parte din legile lui Murphy. Însă poate că acestea ar fi sunat altfel, dacă pe vremea lui Murphy ar fi existat lanterna Makita DML815!

Luminează până la 54 de ore, dintr-o singură încărcare, și poate fi reglată în 12 poziții diferite. Cu un design compact și ergonomic, completează perfect kitul unui conducător auto care apreciază calitatea și durabilitatea.

Boxă cu bluetooth 4.0 Makita DMR203

A venit și vremea distracției! Kitul pe care îl propune producătorul japonez oricărui conducător auto la fel de perfecționist ca și el este completat de boxa cu bluetooth 4.0 Makita DMR203. Aceasta îți servește cu înaltă fidelitate acordurile preferate, oriunde te-ai afla, fiind creată pentru rezistență maximă la vreme și expunere la apă. Tehnologia True Wireless Stereo (TWS) îți permite să legi fără fir două boxe prin conexiune Bluetooth și să te bucuri de un sunet stereo profund, bogat și puternic.

Trusa este ca și făcută, ne mai rămâne doar să îți amintim care sunt cele 3 avantaje apreciate de fiecare mândru utilizator al unei mașini Makita din performanta gamă profesională a produselor cu acumulatori:

  • poți folosi bateria 18V LXT pentru a opera peste 320 de utilaje, gama Makita de produse cu acumulatori fiind cea mai bogată, diversă și fiabilă din lume;
  • spălătorul cu presiune Makita DHW080 vine cu o ofertă specială, pentru achizițiile făcute până la finalul lunii octombrie: la înscrierea sa în programul de 3 Ani Garanție pe www.makita.ro vei primi bonus un acumulator LXT 18V/5.0Ah (promoție valabilă până pe 31 octombrie, pentru orice mașină din gama Păduri, Parcuri și Grădini compatibilă cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V, achiziționată de la distribuitorii autorizați de pe teritoriul României);
  • nu ai grija service-ului și a pieselor de schimb, având în vedere remarcabila reputație pe care Makita România și-a construit-o în ceea ce privește serviciile post-vânzare, prin susținerea centrelor de service acreditate, pentru satisfacerea cât mai rapidă a solicitărilor clienților săi.