De la acela în care spune DA, la aniversări și tot felul de motive de sărbătoare. Și cum poți spune mai bine „ești cea mai importantă persoană pentru mine”, dacă nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici să te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida să alegi cele mai potrivite bijuterii, în funcție de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant și spune-ne în ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Știm că luna martie începe în forță, mai ales pentru noi, bărbații. După ce am trecut cu succes de 14 și 24 februarie, urmează o altă provocare: perioada 1-8 Martie. Și, dacă în zilele de Valentine’s Day sau Dragobete, lucrurile par mai simple, la începutul primăverii lista persoanelor pentru care merită să alegem un dar se extinde puțin. Dacă ai senzația că ai epuizat deja toate ideile de cadouri și nu știi ce să oferi anul acesta, poți descoperi în continuare câteva sugestii care să te inspire în perioada următoare:  

Idei de cadouri pentru soția sau iubita ta 

Fie că vor să recunoască sau nu, iubitele și soțiile așteaptă cu multă emoție și curiozitate cadourile oferite din partea iubitului sau a soțului. Chiar dacă am putea crede că, de Ziua Femeii, buchetul de flori și cutia cu bomboane sunt cadourile perfecte, un dar puțin mai creativ de atât sigur va depăși așteptările partenerei tale. Câteva idei poți găsi și în articolul de aici: Momente de diamant. La această listă se pot adăuga și alte sugestii: 

  • o invitație la o degustare de vinuri (pentru două persoane);
  • un aranjament floral în care să ascunzi și o cutie cu o bijuterie de lux, de exemplu o pereche de cercei din aur alb cu diamant, din colecția Pure Diamonds de la Teilor; 

CERCEI DIN AUR CU DIAMANTE DE 0.52CT

  • parfumul ei preferat; 
  • o zi petrecuta împreună la un centru SPA. 

Idei de cadouri pentru mama ta

Știm că mamele nu se împacă bine cu ideea de a primi cadouri scumpe de la copiii lor, chiar și atunci când „copiii” își permit. Pe principiul: „Mai bine economiseai banii, decât să îmi iei mie cadou”. De aceea, pentru ea sunt potrivite darurile pe care cu greu le-ar refuza:

  • cadourile simbolice (un album foto, un colaj, o ramă digitală cu fotografii de familie), 
  • cadourile pe care știi că și le dorește foarte mult (parfumul preferat, electrocasnice mici, kituri pentru gătit),
  • cadourile și experiențele care să îi susțină hobbyurile (un bilet la o piesă de teatru, o carte sau un ghid turistic);
  • obiectele handmade; 
  • obiectele personalizate cu mesaje pentru mame.

Pe lângă toate acestea, nu uita de flori și de felicitare.

Idei de cadouri pentru bunica ta 

Bunicile rar mai au așteptarea să primească daruri spectaculoase. De multe ori, se mulțumesc cu un buchet de flori și sunt fericite pentru gest, în sine. Modestia lor merită, însă, mai mult decât atât. Pentru o bunică, sunt potrivite cadourile care o susțin să aibă grijă de ea și pe care singură nu și le-ar cumpăra. De exemplu, un voucher la un salon de masaj, un tratament cosmetic, un set de creme pentru față, un set de role pentru masaj. De asemenea, poți alege obiecte care o ajută să își îmbogățească timpul liber: un set de cești din porțelan pentru ceai sau cafea, un bilet la o piesă de teatru, o excursie  de două zile prin țară. 

Idei de cadouri pentru sora ta

Atunci când relația dintre tine și sora ta este una apropiată, poți alege mai ușor cadoul potrivit. În primul rând, pentru că îi cunoști gusturile și, mai în glumă, mai în serios, tot a existat un moment în care s-a dat de gol și a spus ce cadouri și-ar dori să primească. Alege un dar despre care știi că i-ar folosi. Ce spui de acele adorabile casete de bijuterii sau o eșarfă pe care să poarte primăvara aceasta? O altă idee este să îi urmărești hobbyurile. Dacă pasiunea ei este să scrie, cumpără-i o agendă cu coperte colorate sau oferă-i cadou un voucher la un curs de scriere creativă. 

Este adevărat că alegerea cadoului potrivit pentru toate femeile importante din viața ta implică un efort considerabil, însă, femeile cu adevărat importante merită. Perioada 1-8 Martie este ocazia perfectă pentru a le aminti că prezența lor contează.

Sursa foto: Shutterstock