Astfel de accesorii promit sa redefineasca orice aparitie in 2020, iar publicul masculin este de asemenea vizat. Cine spune ca un barbat nu poate arata fashion in orice context, asa cum au femeile posibilitatea asta?

Old Skipper, magazin specializat in bratari nautice si nu numai, demonstreaza ca se poate prin modelele inedite cu care isi intampina publicul anul acesta. 

Clasicele optiuni privind accesorizarea raman usor in urma in acest an, cand conceptul pe care il inglobeaza bratarile semnate Old Skipper vizeaza deopotriva o eleganta inegalabila si o rezistenta indelungata.

Desigur, segmentul masculin este delectat cu optiuni aparte, mai exact cu o colectie inedita, ce promite sa completeze cu efect imediat outfiturile - colectia Motorsport. 

Pasiunea pentru domeniul auto poate fi cu usurinta subliniata cu ajutorul unui astfel de accesoriu usor atipic, insa intr-un mod interesant.

O emblema pentru personalitatea masculina, bratarile Motorsport de la Old Skipper sustin stiluri dintre cele mai variate, tinute de zi si de seara, incadrate in registrul casual, sport sau elegant deopotriva.

Practic nu exista o delimitare la nivelul acestora in ceea ce priveste un anumit tipar, adaptandu-se cu succes in orice context vestimentar. 

Bratarile Motorsport definesc stilul masculin in 2020

Linia pe care a lansat-o Old Skipper a urmarit aspecte bine definite: sunt usoare si nici nu incarca vizual tinutele. Exact pe gustul reprezentantilor masculini, acestea aduc completarea dorita cu fiecare outfit abordat, mentinand o linie stabila a bunului gust.

Acest echilibru este obtinut datorita materialului de baza al bratarilor: franghie nautica sau piele naturala. Sunt doua optiuni populare, care ofera aceeasi rezistenta la purtare.

Completarea inedita o aduce sistemul de inchidere, reprezentat de o mini janta. Un concept nou, o astfel de bratara reprezinta o alegere potrivita zi de zi, o modalitate de a transforma o tinuta simpla sau banala in ceva deosebit, definit de bun gust. 

De departe altceva decat o multime de accesorii create in serie, bratarile motorsport vin cu ceva unic, valabil pentru fiecare model in parte.

Nu doar inchiderea sub forma de mini janta le evidentiaza, ci si franghia nautica din care sunt confectionate, ce poate fi dubla sau tripla. Sunt altceva comparativ cu ce ofera astazi piata si prin nodurile specifice marinarilor, alaturi de impletiturile care ii contureaza o textura aparte.

Pentru cei care prefera pielea pentru ca rezoneaza mai bine cu stilul elegant, Old Skipper propune varianta in care bratara este confectionata dintr-o franghie incadrata intre doua fasii elegante din piele naturala. Acestea o completeaza nu doar estetic, ci si in ceea ce priveste rezistenta. 

De asemenea, culorile pe care fiecare dintre aceste bratari le au la baza le diferentiaza si le pot face o delimitare clara intre stilurile masculine variate. Simplitatea poate subliniata prin tonurile nude, clasice, prin combinatiile de non culori, de exemplu.

Desigur ca pentru cei cu un caracter dinamic, pentru barbatii hotarati, impunatori, intotdeauna culorile mai intense, care se evidentiaza in orice decor vor fi o alegere potrivita.

Exista optiuni in acest sens pe Oldskipper.ro, constand in bratari motorsport intr-o singura culoare sau in combinatii interesante dintre care doritorii pot alege ceea ce rezoneaza cel mai bine cu preferintele personale. 

Alte optiuni de bratari in tendinte, semnate Old Skipper

Pentru cei care doresc o diversificare extinsa a garderobei, Old Skipper a pregatit si alte optiuni de bratari interesante spre care se pot orienta. Desigur, varianta cu inchiderere in janta auto este de bifat, insa exista si alte concepte pe care barbatii le pot imbratisa cu interes. 

Bratarile Aviator au cucerit de asemenea atentia si nu neaparat prin faptul ca se adreseaza celor pasionati de aviatie, ci datorita excelentei cu care se preteaza in cele mai variate outfit-uri, fara a fi corelate cu domeniul aviatiei.

Si in cazul acestora, lista de optiuni este uriasa. Mai simple sau sofisticate, bratarile promit sa transforme orice tinuta intr-o aparitie de succes, indiferent de context. 

Marimea potrivita si culoarea/culorile preferate pot fi selectate in momentul plasarii comenzii. Old Skipper si bratarile pe care le propune publicului masculin in 2020 promit sa duca orice aparitie in societate la alt nivel.