P!nk – celebra cntareata premiata cu 3 Grammy – a scris si inregistrat „Just Like Fire”, melodia de pe coloana sonora a celui mai recent film Disney: „Alice in tara Oglinzilor”. Noul cantec a fost compus special pentru filmul ce s-a lansat pe 27 mai, fiind prima piesa scrisa de cantareata in ultimii trei ani.

 Single-ul a fost scris de P!nk, Max Martin, Shellback si Oscar Holter, fiind produs tot de acestia. „Just Like Fire” se bucura si de un videoclip, in care P!nk paseste in lumea magica a lui Alice alaturi de fiica sa, Willow. P!nk a inregistrat si o a doua piesa pentru „Alice in tara Oglinzilor”, un cover al melodiei „White Rabbit”, cantata de Jefferson Airplane.

 Despre P!nk

P!nk, al carei nume real este Alecia Moore, este cantareata si compozitoare. De la debutul sau in 2000 a lansat, pana in prezent, sapte albume, si a vandut in intreaga lume peste 60 de milioane de albume, 130 de milioane de single-uri si peste 2,4 milioane de DVD-uri. Artista a avut, de-a lungul timpului, 14 single-uri in top 10 al clasamentului Billboard Hot 100, dintre care 4 pe locul 1.

P!nk detine trei premii Grammy, trei premii Billboard, sase premii MTV Video Music Awards, doua premii MTV Europe Awards, doua People’s Choice Awards si a fost numita Femeia Anului 2013 de catre Billboard.

in 2015, ea a devenit si cel mai nou Ambasador UNICEF, sprijinind de asemenea nenumarate alte organizatii caritabile, precum Make A Wish Foundation, Autism Speaks, Human Rights Campaign si No Kid Hungry.

 Despre film

in „Alice in tara Oglinzilor”, Alice (Mia Wasikowska) se reintoarce in fantastica lume din Wonderland si calatoreste inapoi in timp pentru a-l salva pe Palarierul Nebun (Johnny Depp). Regizat de James Bobin, care isi aduce viziunea sa unica asupra universului spectaculos creat de Tim Burton pe marile ecrane odata cu „Alice in tara Minunilor” din 2010, filmul este scris de Linda Woolverton si bazat pe personajele create de Lewis Carroll. Producatorii sunt Joe Roth, Suzanne Todd, Jennifer Todd si Tim Burton, cu John G. Scotti drept producator executiv.

„Alice in tara Oglinzilor” reuneste distributia din 2010 a blockbuster-ului international, printre care Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska, Matt Lucas si vocile actorilor Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor sau Paul Whitehouse. Acestora li se alatura noi personaje jucate de Rhys Ifans si Sacha Baron Cohen.

 Filmul „Alice Through The Looking Glass / Alice in tara Oglinzilor” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 27 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, varianta subtitrata.