Acest jucător are un regim echilibrat de viață și gândire. El se poate concentra pe foarte multe lucruri care îi lasă mintea limpede și este preocupat mereu de bunăstarea sa psihică deoarece aceste lucruri îl fac să fie un jucător mai bun. Rezultatele un parior depinde foarte mult de modul în care el gestionează emoții, de cât de multă răbdare are și cât de mult se concentrează pe ceea ce are de făcut. 

Și noi ne dorim ca toți cititorii noștri să știe aceste lucruri și să fie cât mai pregătiți atunci când vine vorba despre obiceiurile zilnice care te ajută și despre ce fel de stil de viață trebuie să aibă un parior. iată câteva dintre cele mai recomandate obiceiuri pe care trebuie să le incluzi în rutina ta zilnică pentru a deveni un jucător de Poker mai bun.

Meditează și reflectează asupra obiectivelor tale

Meditația este un proces care pe termen scurt nu pare că îți aduce foarte multe lucruri în materie de profit, progres sau alte aspecte care ți-ar îmbunătăți performanța la cazino. Meditația este un lucru pe care îl faci în intimitatea gândurilor tale și care îți aduce rezultate numai dacă tu crezi cu adevărat în ele. Baumbet este de exemplu o agenție care se concentrează foarte mult pe pariurile plasate pe sporturi sau alte jocuri din această industrie a sporturilor. Dacă vei avea nevoie vreodată să meditezi pentru a plasa pariuri acest lucru nu te va ajuta prea mult. 

Meditația poate fi făcută de către oricine și cu obiective foarte clare în minte, dar care nu țin strict de câștiguri. Meditația trebuie făcută zilnic pentru ca jucătorul să poată crea o conexiune spirituală cu interiorul conștiinței sale și astfel să creeze o legătură puternică cu aceasta. De aceea este foarte important să avem grijă cu obiectivele noastre și să ne gândim foarte bine asupra acestor aspecte importante. Nu trebuie să vrei să câștigi bani ci să meditezi pentru a-ți dori să devii o persoană mai înțeleaptă și abia de acolo vei reuși să iei decizii mai bune pentru a câștiga.

Proces zilnic de meditație - Cu un exemplu de meditație, vei avea mult mai multă inspirație să faci acest lucru și să vezi ce rezultate îți aduce. Meditația poate fi de foarte multe tipuri și poate să îți aducă mai multe beneficii decât ai fi crezut. Ea poate avea loc dimineața când ești cel mai odihnit și apoi se poate întinde la orice oră din zi. Este important să încerci să petreci mereu același număr de minute meditând fără să fii întrerupt. Astfel, creierul tău se antrenează pentru a putea rămâne în acea stare de meditație și astfel să fie mai capabil de a rămâne calm.

Uită-te la videoclipuri și training-uri

Unul dintre jucătorii care s-a concentrat cel mai mult pe a le oferi tuturor celorlalți cât mai multe informații este Negreanu, unul dintre cei mai buni jucători de Poker din lume. Acesta s-a exprimat foarte clar într-un interviu de-al său când a spus că cele mai multe și de calitate informații despre cazino și jocul de Poker nu se află în cărți. Sau cel puțin nu asta trebuie să facă studenții pentru a mai avea acces la informații mult mai prețioase decât cele pe care le-am putea găsi în cărțile de specialitate.

Unul dintre sfaturile destul de uluitoare ale lui Negreanu era că ar fi cazul să intrăm în alte medii digitale pentru a ne satisface pofta de informație. De exemplu, putem să intrăm pe unele canale de twitch educative unde există experți în jocul de Poker care ne pot îndruma și oferi informații foarte bune. Avantajul este că primești aceste informații de la o persoană care vorbește live cu tine ceea ce înseamnă că vei putea pune întrebări chiar unui expert. Daniel Negreanu a oferit la acel moment și câteva nume de oameni care s-ar putea să te ajute. Poți intra să îi urmărești pe Jason Somerville, pe Lex Veldhuis sau chiar pe Jamie Staples. Fiecare dintre ei oferă informații extrem de bune din domeniul jocurilor de noroc.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante obiceiuri zilnice pe care le poți avea dacă îți dorești să devii din ce în ce mai bun la Poker. Daniel Negreanu este până la urmă unul dintre cei mai mari jucători de Poker din lume, iar asta nu ar trebui să fie ceva foarte ușor de trecut cu vederea. Ar trebui să ai grijă din ce te inspiri și ce stil de viață urmezi pentru a deveni un jucător mai bun.

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016