Teleportează-te înapoi în timp și fă-le cunoștință și copiilor tăi cu bucuria din lucrurile simple, din jocul unui pisic cu un ghemotoc de lână sau cu mirosul camerei încălzite de focul potolit al unei sobe noi cu design rustic sau al unui semineu spectaculos pe lemne!

În acest articol, echipa sibiană de la PEFOC, la adăpostul a peste două decenii de profesionalism în industria soluțiilor termice alternative de pe piața din România,  îți propune să redescoperi frumusețea timpului de calitate și a momentelor speciale petrecute în familie, înconjurați de căldura și magia incomparabilă a șemineului tradițional de calitate premium!

Familia reprezintă totul pentru noi, motivul pentru care ne trezim, muncim și ne sacrificăm în fiecare zi, pentru că, la finalul ei, ne dăm seama că nu există nimic mai prețios decât bucuria pe care o poți simți în centrul micului nostru univers, acest cămin fericit și călduros. Focul, încă din vremuri străvechi, reușea să strângă lumea în jurul lui și oferea momente unice fiecărui membru al familiei. Toți pot să contribuie la crearea unei atmosfere de poveste, desprinse din cele mai îndrăgite basme. 

Trecerea timpului și experiența vieții ne confirmă faptul că, cele mai prețioase și de lungă durată amintiri, se nasc în cele mai intime cadre cotidiene, alături de familie și de persoanele pe care le iubim. Un ceai fierbinte sau o cafea aromată, servite în fața șemineului de acasă sau chiar și în sufrageria apartamentului de la bloc, la adăpostul unui semineu electric ieftin, dar care nu face rabat de la calitate și momente magice.   

Nimic nu se compară cu serile speciale petrecute în fața unui șemineu în care focul acompaniază cu jocul lui relaxant, poveștile noastre care se prelungesc până târziu în noapte, fără să le pese câtuși de puțin, de frigul de afară. Este închis la restaurant? Nici o problemă! Pregătește o cină romantică și servește alături de persoana iubită un pahar de vin la gura unui șemineu de calitate premium. Îți garantăm că vă veți simți la fel de bine ca și într-un local cu pretenții. 

În această perioadă în care timpul a devenit mai generos cu fiecare dintre noi, poți intra pe site-ul pefoc.ro și să cauți întreaga noastră gamă de soluții de încălzire alternativă. De la șeminee și sobe clasice pe lemne, șeminee moderne 3D cu telecomandă pe bază de curent, bioetanol, gaz sau peleți și până la soluții profesionale de evacuare ale fumului, confecționate din materiale clasice sau ceramică ușor de curățat și îndrăgite de fiecare hornar bistrita, în oferta meșterilor din Sibiu, găsești produse care să se încadreze perfect bugetului tău. 

Reducerile și ofertele speciale de preț din stocul de peste 9000 de produse și accesorii termice, apar periodic și sunt valabile pe întreaga durata a anului. În plus, transportul gratuit la dispozitivele voluminoase, garanția calității și livrarea rapidă în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, sunt alte argumente solide de a alege să petreci în viitorul sezon rece, momente cu adevărat speciale în compania familiei, a persoanei iubite sau a tuturor celor dragi ție!