Dacă te panichează și numai gândul că locuința ta ar putea să devină un șantier în lucru, incomod și nelocuibil pentru o anumită perioadă de timp, atunci află că, pe piața de specialitate există o soluție mult mai atentă la confortul și bugetul tău - șemineul modern modular prefabricat.

Profesioniștii de la PEFOC, firmă sibiană cu tradiție în comercializarea și montajul unui vast univers de soluții alternative de încălzire, începând de la șeminee de calitate, sobe tradiționale pe lemne și până la variante premium de cos de fum ceramic, ne-au ajutat cu o serie de informații prețioase despre o inovație pe piața termicelor din România! Este vorba despre un șemineu “la gata”, complet preasamblat, pe care ți-l poți monta cu ușurință, fără să ai nevoie neapărat, de asistență specializată.  

Șemineul prefabricat este disponibil într-o îmbrăcăminte modulară pe structură metalică și focar pe lemne din gama premium de produse. Prezintă numeroase avantaje notabile care cu siguranța te vor convinge, așa cum deja ne-a convins și pe noi:

- nu necesită unelte speciale pentru montaj, adezivi sau alte materiale de finisaj;

- elimină șantierul din casă – montaj fără praf și deranj prea mare;

- intuitiv și ușor de instalat – vei construi un semineu pe lemne în doar câteva ore;

- exclude total sau parțial manopera mai costisitoare a meseriașilor la montaj;

- oferă mobilitate – dacă te muți, poți lua șemineul cu tine;

- se bucură de un finisaj exclusivist, modern și extrem de atrăgător;

- se potrivește perfect tendințelor actuale de amenajare și design interior;

- este prieten cu mediul înconjurător, respectând standardele de proiectare ecologică.

Setul de construcție constă dintr-o cameră de ardere, o bază și o carcasă modulară cu accesorii necesare pentru instalarea corectă. Asamblarea tuturor elementelor este extrem de facilă. Câteva ore sunt suficiente pentru a te bucura de atmosfera caldă și de imaginea relaxantă a jocului de flăcări în intimitatea propriului cămin.

Focarul inclus în kit este din categoria focarelor premium (de lux), moderne și atractive, cu 2 sau chiar 3 laturi din sticlă termorezistentă dublă, construite cu atenție la cele mai mici detalii și la o ardere completă în interiorul incintei, care păstrează sticla curată. Îmbrăcămintea inclusă în set se bucură de diferite materiale, forme și design-uri: îmbrăcăminte ceramică (crem, gri, albă), îmbrăcăminte metalică (alb, negru) sau șeminee din piatră (stone, grafit) cu cahle decorative (clasice sau cu motive tradiționale), potrivindu-se în orice tip de locuință: modernă, rustică, elegantă, clasică sau contemporană.

Șemineul modular prefabricat este un răspuns perfect la tendințele actuale de amenajare și design interior. Proporțiile perfecte și minimalismul clar, combinate cu o viziune a focului pe două laturi, vor crea o atmosferă cu adevărat feerică, atât pentru tine, cât și pentru musafirii tăi. O serie de soluții inovatoare utilizate în construcția șemineului va asigura că, prin încălzirea casei veți putea utiliza la maximum energia folosită. 

Puterea dispozitivului va permite să încălziți eficient locuințe cu suprafețe care pot depăși chiar și 100mp. În plus, alegând șemineul modular și folosind metodele corecte de ardere a lemnului uscat, demonstrați că vă pasă de mediu datorită faptului că dispozitivul îndeplinește cele mai stricte criterii ecologice, precum și metode de fabricare Ecodesign.

Așadar, îți recomandăm cu încredere să apelezi la specialiștii PEFOC dacă și tu ești în căutarea unui model de soba semineu sau a unui șemineu pe lemne, disponibil la un preț demn de cele mai atractive oferte de Black Friday, dar care are surprinzător de multe avantaje. Șemineul modular prefabricat, dar nu numai, poate însemna începutul unei noi vieți pentru căminul și confortul familiei tale!