Metoda este una simplă și anume schița tabloului, o pânză pe canvas, este o hartă a culorilor. Fiecare culoare corespunde unui număr, astfel încât trebuie respectată corespondența aceasta. Iar seturile de pictura pe numere vin la pachet cu tot ce trebuie pentru a realiza un tablou complet - set de pensule, culorile de asemenea.

Un hobby recomandat pentru aproape orice vârstă

Activitățile din timpul liber ar trebui să ne ajute să ne relaxăm. Avem nevoie de un respiro după orice zi de muncă. Așadar pictura pe numere promite să aibă acest efect, de relaxare, de deconectare de la stresul zilnic. Ba chiar mai mult decât atât, este o formă de terapie pentru că vorbim despre arta frumosului, despre o activitate manuală, despre puterea culorilor și în cele din urmă despre satisfacția de a realiza un tablou complet ce poate juca rol de decorațiune pentru cămin.

De ce abilități aveți nevoie pentru a realiza un tablou de tip pictură pe numere? Practic vă testați răbdarea și îndemânarea, dar acest aspect nu înseamnă că există o limită de vârstă. Pictura pe numere înseamnă accesibilitate la scară largă. Poate fi pentru adulți, dar și copii, o modalitatea creativă și plăcută de a petrece timp împreună.

De ce pictură pe numere

Uneori și adulții simt nevoia să se joace, exact ca niște copii. Cu toții avem nevoie de ceva mai mult decât de a investi în lucruri, în obiecte. Pictura pe numere poate echivala cu acele cărți de colorat pentru adulți. Sunt o formă de artă, sunt o ocazie perfectă de a ne reaminti cum este lucrul manual. Dincolo de aceste aspecte, psihologii spun că astfel de activități sunt o manieră perfectă de a ne redescoperi nu doar talentul, ci și personalitatea.

La fel de bine pictura pe numere poate fi un cadou ideal, oferit celor despre care știm că sunt atrași de ideea activităților manuale. Acum însă, mai simplu ca niciodată, pictatul în funcție de ghidul culorilor și cu o schiță deja trasată, permite oricui să se descurce fără probleme.

Seturi de picturi pe numere, la prețuri rezonabile

Veți găsi astfel de kituri într-o mare diversitate tematică, dar și privind prețurile. În cadrul magazinului online pictorulfericit.ro regăsim însă preț fix, unic. Există opțiuni pentru cei care preferă natura statică, florile, păsările sau sunt atrași de tablouri ce reprezintă orașe, freamătul urban, portrete etc.

Setul include și accesoriile pentru a putea începe imediat pictatul. După finalizare, acesta poate fi înrămat și iată deci și un aspect practic - de a picta ceea ce va fi element central de decor pe pereții casei.

Comenzile pot fi făcute online sau telefonic; detalii regăsim în cadrul paginii pictorulfericit.ro.