Aceste soluții trebuie alese cu foarte mare atenție pentru că și în funcție de calitatea acestora depinde buna funcționare a societății. Cum ar fi dacă cutiile utilizate pentru depozitare sau transport s-ar strica exact în timpul procesului de producție?


Cu siguranță că o astfel de situație nu este de dorit pentru că ar afecta buna funcționare a activității firmei și implicit randamentul financiar al acesteia. Pentru ca o astfel de situație să nu se întâmple este necesară apelarea la un producator containere termoizolante care confecționează produse premium. Colaborând cu un astfel de producător ai certitudinea că produsele oferite de către acesta vor putea fi utilizate fără nici un fel de problemă o perioadă foarte lungă de timp. De unde această certitudine? Din calitatea produselor oferite. Un producător premium va utiliza pentru producerea soluțiilor pentru depozitare sau transport doar materiale premium. 
 
Scholler Allibert oferă cele mai bune soluții pentru cele mai importante piețe

Atunci când spui soluții premium pentru depozitarea sau transportul produselor spui fără să vrei Schoeller Allibert. Aceasta este companie care de peste 50 ani de zile oferă cele mai performante soluții pentru depozitarea și transportul produselor alimentare și non alimentare. Produse de patiserie, agricole sau băuturi alcoolice și non alcoolice sunt doar câteva dintre domeniile de activitate în care produsele realizate de către Schoeller Allibert sunt utilizate fără nici un fel de problemă. De-a lungul celor 50 de ani de activitate, personalul din cadrul acestei companii a inventat, proiectat și produse cele mai performante soluții pentru depozitarea și transportul diferitelor produse. Niciodată, această companie nu a lăsat ca produsele comercializate să fie depășite din punct de vedere funcțional sau tehnologic. Tot timpul a inovat pentru a oferi clienților doar soluții de ultimă generație. În momentul de față, soluțiile pentru depozitare și transport produse de către această companie sunt utilizate cu succes în următoarele domenii de activitate:
 
Industrtia alimentară. Pentru acest domeniu de activitate, Schoeller Allibert produce soluții logistice aprobate pentru contactul cu produsele alimentare perfect compatibile cu benzi transportoare de mare viteză și cu sisteme automate pentru depozitare. Având în vedere că în această industrie majoritatea proceselor sunt automatizate, Schoeller Allibert a proiectat ambalaje care sunt capabile să susțină sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi High Bay. 
 
Agricultura. Acest domeniu de activitate este o piață în cadrul căreia sunt necesare soluții logistice rezistente, capabile să mențină produsele în cele mai bune condiții. Fructele și legumele recoltate trebuie păstrate în cele mai bune condiții pentru ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor în cele mai bune condiții. Acest aspect a fost înțeles și de către Scholler Allibert motiv pentru care această companie utilizează doar materiale de cea mai bună calitate pentru a produce soluții logistice rezistente în condiții dure. Printre cele mai importante soluții logistice destinate acestui domeniu de activitate se află navetele Prelogo și Ortus. Acestea, pe lângă faptul că sunt foarte rezistente, se pot plia pentru a reduce volumul acestora cu până la 80%. Este un aspect care face ca aceste soluții logistice să fie apreciate de către majoritatea producătorilor care activează în domeniul agricol.
 
Industria băuturilor alcoolice și non alcoolice este un alt domeniu de activitate în care soluțiile logistice oferite de către Schoeller Allibert sunt foarte apreciate de către cei mai importanți jucători din această industrie. Această apreciere se datorează faptului că Scholler Allibert a creat a gamă de produse speciale pentru industria băuturilor, de la a patra generație denavete de bere, la Bottle Carrier sau butoiul Key Keg.
 
Domeniul auto. Pentru acest domeniu de activitate, Schoeller Allibert produce o gamă foarte variată de soluții de ambalare returnabile care ajută la eliminarea deșeurilor și duce la realizarea de economii semnificative în lanțul de aprovizionare din întreaga lume.
 
Retail. 
Acest domeniu de activitate este extrem de important în economia unei țări motiv pentru care în cadrul acestui domeniu de activitate trebuie utilizate doar soluții logistice de cea mai bună calitate. Pentru acest domeniu de activitate, Schoeller Allibert a creat aplicația drive through retail. De asemenea, produce și cărucioare interconectabile care au menirea de a accelera procesele de pregătire, colectare și livrare a produselor.
Avantajele colaborării cu Schoeller Allibert
 
Există o serie de aspecte pentru care acest producător de soluții logistice trebuie ales în dauna celorlalți, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:
 
Toate soluțiile logistice produse de către acest producător sunt realizate din materiale dure, care rezistă la intemperiile vremii fără nici un fel de problemă. 
 
Materialele utilizate sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Așa se face că soluțiile logistice create de către această companie sunt apreciate foarte mult de către producătorii care realizează produse bio.
Varietate foarte mare de produse. Indiferent de ce soluție pentru depozitare dorești o vei găsi cu siguranță la cei de la Schoeller Allibert pentru că acest producător de cutii și containere creează o varietate foarte mare de produe.
 
Timpul de livrare al produselor este foarte scurt. Acest detaliu este extrem de important în cazul in care buna desfășurare a activității firmei depinde de rapiditatea cu care sunt sau nu livrate soluțiile logistice.
Raportul preț - calitate foarte bun. Cu toate că produsele realizate de către Schoeller Allibert sunt de cea mai bună calitate, prețurile nu sunt foarte accesibile. Așa se face că aceste soluții logistice sunt utilizate de un număr foarte mare de producători din toată lumea.
 
Concluzii 
Pentru a putea oferi clienților tăi doar produse de cea mai bună calitate este necesar ca acestea să fie depozitate și transportate în cele mai bune condiții. O astfel de situație este posibilă în cazul în care sunt utilizate soluțiile logistice produse de către liderul de pe piața mondială, și anume Schoeller Allibert.