Noul sezon (2021 - 2022) a început deja în Anglia, Italia, Spania și Germania, adică în țările unde fotbalul este la cel mai înalt nivel pe continental nostru.

Românii pasionați de pariuri sportive online urmăresc cu mare atenție exact aceste campionate naționale prestigioase: Premier League, Serie A, La Liga și Bundesliga. Desigur, campionatul a început și în Liga 1, unde deja s-au jucat mai multe etape. Un start foarte bun au avut CFR Cluj, Rapid București, Botoșani și chiar Farul Constanța și UTA Arad.

Luptă încinsă în Italia

În Serie A, foarte multe echipe și-au schimbat antrenorii în pauza competițională. Așadar, acolo unde este un nou început, este și mare speranță de succes. În centrul atenției este AS Roma, unde pe banca tehnică a sosit Jose Mourinho. Reputatul tehnician vine după cel mai mare eșec al carierei sale de antrenor - perioada de la Tottenham, din Premier League, de unde a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei. AS Roma joacă acum pentru trofee, iar debutul a fost unul bun: 3-1 cu Fiorentina. Multe echipe joacă pentru titlu în Serie A în acest sezon, șanse mari având, pe lângă AS Roma, și Juventus, Inter, AC Milan, Lazio. Pot apărea și surprize, ca de exemplu Atalanta sau Napoli.

Barcelona în epoca post Leo Messi

Interesant va fi sezonul și în La Liga, unde Barcelona trebuie să demonstreze că poate funcționa foarte bine și fără vedeta sa din atac, Leo Messi, transferat recent în Franța, la PSG. Catalanii au evoluat mulțumitor în primele două etape, cu o victorie și un rezultat de egalitate. Singurele două formații cu 2 victorii în primele 2 meciuri în Spania au fost Sevilla și Atletico Madrid.

Chelsea sau Manchester City? Ori poate o altă rivală...

În Premier League, avem în prim-plan echipa momentului la nivel european, Chelsea Londra, cea care a reușit să cucerească cele mai importante două trofee continentale în ultimele luni: UEFA Champions League și SuperCupa Europei. Desigur, în campionat, Manchester City a făcut senzație în sezonul trecut. Manchester United, Liverpool, chiar Leicester, West Ham, Tottenham și Arsenal doresc poziții de top în Premier League în acest sezon, deci se anunță foarte multe dueluri interesante, mai ales pentru cei dornici de adrenalină la pariuri sportive, inclusiv pariuri online. Chelsea a jucat deja un derby local, cu Arsenal, câștigând pe terenul rivalilor cu scorul de 2-0.

Încă un sezon confiscat de Bayern Munchen?

Bayern Munchen a câștigat campionatul în Germania în ultimii ani, dar mereu a fost urmărită de echipe puternice precum Borussia Dortmund, Leipzig sau Wolfsburg. Vom avea un nou sezon dominat de Bayern Munchen sau se va produce surpriza în Bundesliga și o altă echipă va câștiga campionatul, în dauna bavarezilor? Rămâne de văzut, însă cert este faptul că se anunță foarte multe meciuri extrem de interesante în campionatul Germaniei.

Licența ONJN: L1173107W000815