1. Termoizolația fără egal

Spuma poliuretanică izolează de 3 ori mai bine față de izolațiile clasice. Cine spune asta? Coeficientul de conductivitate foarte bun. Ce este acesta? Un indicator care arată câte calorii (căldură) traversează materialul pus pe post de izolație la casă. În comparație cu  alte materiale izolatoare, spuma izolatoare lasă să treacă doar o treime de căldură, pe restul menținând-o în interiorul casei pe timp de iarnă, precum și afară pe timp de vară.

2. Facturi clar mai mici 

De unde și până unde se ajunge de la izolația casei la economie de gaze și curent? Citește beneficiul 1 și analizează puțin ce înseamnă că vara, pe caniculă, rămâne căldura afară și că iarna, pe ger, rămâne căldura înăuntru. Înseamnă că nu trebuie să mai generezi atâta aer rece la interior vara și nici atâta aer cald sau agent termic cald iarna. Izolația acționează, iar tu economisești. Și e bine pentru tine și pentru buzunarul tău.

3. Confortul termic sporit

La momentul aplicării acestei spume poliuretanice pe suprafețele în cauză se constată că se dilată și pătrunde extrem de bine pe orice centimetru pătrat, pe orice fisură, în orice gol sau spațiu ori adâncitură. Asigură astfel o uniformitate care te face să spui adio diferențelor rece-cald din diferitele zone ale camerei sau diferitele camere, peste tot izolația cu spumă acționând în aceeași măsură. De aici derivă confortul termic atât de dorit de toată lumea.

4. Ai liniște și pace-n casă 

Lucrezi de acasă? Ai acasă parte de liniștea de care știi doar din filme? Izolația din spumă poliuretanică izolează termic, dar și fonic. Spuma este de două feluri, cu celulă deschisă, dar și cu celulă închisă, adică varianta de cinci ori mai densă față de prima. Cea densă izolează fonic atât de bine încât la 7 cm grosime de spumă scade numărul de decibeli cu 20. Perfect pentru a lucra sau pentru a te odihni în intimitatea propriului tău cămin. La fel și dacă dai muzica tare și nu vrei să deranjezi vecinii.

5. Ai alergii? Brusc au dispărut

Spuma folosită în izolații este complet nepoluantă, iar suplimentar față de acest lucru este că spuma poliuretanică nu lasă să intre în casă și să rămână substanțele sau particulele alergene, fiind un material solid și compact. Dacă materialul izolator este de calitate, atunci și traiul e de calitate. Dacă izolația acționează și în această direcție, atunci și beneficiile se simt.

6. Dispar complicațiile umezelii

Spune repede ce alegi dintre frig & umed și călduț & uscat. Desigur că alegi o temperatură confortabilă și pereți uscați, fără complicații gen umezeală, igrasie, mucegai, zone reci. Când oamenii își izolează casa, folosesc folie anti-condens, numai că beneficiul utilizării spumei poliuretanice e că se poate rezolva problema chiar și fără folie. Cu alte cuvinte, protejează complet de condens și mucegai și este singura izolație a casei care face asta de una singură.

7. Rezistă 80 de ani. Pe viață

Aici pare de necrezut, toate celelalte izolații termice rezistând 30-40 de ani. Firma de izolații Isoterm are o explicație pentru acest lucru care face din spuma poliuretanică materialul izolator perfect ca să fie bine în casă.