Specialiștii în domeniu sunt de părere că nu mai este deloc de actualitate această părere și că reprezentanții sexului masculin trebuie să se gândească bine la propria lor imagine în fața colegilor de muncă sau a clienților. Mai mult, atunci când aceștia participă la diferite evenimente ale firmei, ținuta trebuie să arate într-un anume fel.

Outfiturile office au devenit o reală preocupare a bărbaților din Sălaj, extrem de interesați de ideea de a fi vizibili în ochii patronului și de a fi promovați. Se pare că acest lucru este direct proporțional cu un salariu mai mare și cu o funcție mai importantă. 

Directorii de personal din acest județ au recunoscut faptul că iau în considerare aspectul candidatului atunci când vor să-l angajeze sau să-l avanseze. 

Iată 3 ținute office pe care le preferă un sălăjean:

Dacă jobul nu impune un cod vestimentar anume, o uniformă, de exemplu, atunci un domn trebuie să ia o decizie în ceea ce privește tipul de îmbrăcăminte pe care să-l poarte la serviciu.

Evident că un muncitor nu poate să poarte costum pe șantier, cum nici profesorul nu poate îmbrăca un tricou sau o salopetă. Munca la birou, însă, presupune o ținută office completă.

1. Piesa vestimentară foarte populară în acest context este costumul. Pentru a nu lăsa impresia de uniformitate, monotonie și lipsă de creativitate, sălăjenii care lucrează în companii cu cifre de afaceri impresionante au preferat costumele pentru bărbați de la Monarchformen, acest lucru demonstrând faptul că au gust și că știu exact ce să poarte pentru a fi observați de șefi;

2. Smart casual este un stil pe care mulți îl preferă din ce în ce mai mult în ultimii ani. Practic, acesta îmbină linia sport cu cea clasică, ușor elegantă, iar hainele se așează, astfel, cu brio pe silueta masculină.

Printre cele mai purtate piese se numără cămașa simplă sau în carouri, sacoul confecționat dintr-un material lejer, pantalonii de vară, iar, în picioare, sneakersii.

Acest look este extrem de versatil, detaliile făcând dintr-un astfel de outfit unul cu adevărat wow. Este nevoie și de o atitudine degajată și de un zâmbet seducător;

3. O ținută chic pentru birou poate conține și un cardigan, un articol pe care nu mulți bărbați aleg să îl poarte din diferite motive, dar care reușește atât de bine să ofere un aspect elegant, sofisticat.

Cel mai interesant mod de a-l purta la muncă este în stil italian, cu un aer relaxat. De exemplu, poate fi asortat cu o cămașă, pantaloni tip chino și o pereche de mocasini sau pantofi sport cu aspect minimalist. 

În concluzie, cine își dorește să arate fenomenal la serviciu și să aibă și șansa de a fi promovat ar putea foarte bine să se inspire din aceste ținute pe care le-au ales sălăjenii și vor avea ocazia să se simtă fenomenal pe durata celor 8 ore de muncă.