Nici nu începuse bine anul 2020, că portughezul Cristiano Ronaldo reușea să stabilească un nou record, de această dată nu pe terenul de fotbal, ci pe rețelele de socializare, devenind primul om cu peste 200 de milioane de urmăritori pe Instagram

Acum, la finalul anului 2020, Cristiano se apropie cu viteză de 250 de milioane de „followers”, avem încă 3 vedete ce au reușit să treacă de borna de 200 de milioane de urmăritori, iar altele sunt foarte aproape, urmând să schimbe prefixul în prima parte din 2021, cel mai probabil.

5. Kylie Jenner (200 milioane de urmăritori). Femeie de afaceri, antreprenor și model de succes, americanca Kylie Kristen Jenner este sora mai mică a celebrei Kim Kardashian (40 de ani), și ea foarte aproape de borna Instagram 200 de milioane de urmăritori. 

La celebritatea frumoasei Kylie Jenner a contribuit din plin reality-show-ul „Keeping up with the Kardashians” (2007->) și succesul de care s-au bucurat produsele comercializate prin intermediul brandului Kylie Cosmetics.

Multe din cele peste 6.600 de postări ale lui Jenner depășesc 10 milioane de Like-uri, iar majoritatea dintre ele sunt instantanee din viața sa personală - copiii, partener de viață.

4. Dwayne ‘The Rock’ Johnson (208 milioane de urmăritori). În vârstă de 48 de ani, fostul star din wrestling, Dwayne „The Rock” Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai iubiți actori din lume, iar numărul urmăritorilor de pe Instagram a crescut de la 170 de milioane, la începutul lui 2020, la 208 milioane, în prezent.

Printre cele mai cunoscute filme ale lui The Rock se numără San Andreas, Hercules, Baywatch, The Scorpion King, Rampage, G.I. Joe: Răzbunarea, Faster: Iute ca glonțul sau Bun Venit în Junglă, însă succesul a urcat la cote extreme odată cu rolurile din Fast & Furious și Jumanji.

Dacă Jumanji: Welcome to the Jungle reușea să acumuleze încasări de 36.1 milioane de dolari în weekendul de debut în SUA (24 decembrie 2017), Jumanji: The Next Level aducea producătorilor nu mai puțin de 59.2 milioane de dolari în weekendul de debut în SUA (15 decembrie 2019). 

Următorul film din seria Jumanji va fi lansat în chiar ultima zi a anului 2020, însă fără Dwayne Johnson, Kevin Hart sau Karen Gillan în distribuție. Până la o nouă întâlnire cu eroii preferați, poți încerca gratuit slotul Jumanji online, alături de alte jocuri ca la aparate inspirate din filme, accesând acest link.

3. Ariana Grande (212 milioane de urmăritori). Ca și The Rock, cântăreața și actrița născută pe 26 iunie 1933 începea anul cu aproximativ 170 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar 2020 i-a adus încă 42 de milioane de „followers”.

Anul 2020 nu a fost unul prolific pentru frumoasa cântăreață doar pe rețelele de socializare. La finalul lunii octombrie, Ariana Grande a lansat „positions”, cel de-al 6-lea album din carieră debutând direct pe locul 1 în top albume Billboard 200, în decembrie a lansat documentarul „Excuse Me, I love You” pe Netflix și, tot în luna cadourilor, Ariana Grande s-a logodit cu Dalton Gomez.

2. Cristiano Ronaldo (249 milioane de urmăritori). Recent ales fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards - ediția cu numărul 12, Cristiano Ronaldo (35 de ani) a convins în 2020 aproximativ 50 de milioane de oameni că merită să-l urmărească pe Instagram, astfel că încheie anul foarte aproape de o nouă bornă, 250 milioane de urmăritori.

Totuși, starul portughez a fost depășit la capitolul venituri de eternul său rival, Leo Messi (33 de ani), care a acumulat 126 de milioane de dolari, potrivit investopedia.com, față de „doar” 117 milioane de dolari obținuți de CR7 în 2020, iar Cel mai bun fotbalist al anului a fost desemnat Robert Lewandowski, atacantul campioanei Europei, Bayern Munchen.

1. Instagram - Cel mai urmărit cont de Instagram este ... chiar cel ce poartă numele Instagram, cu un număr de 382 de milioane de urmăritori, aproape dublu față de cel al vedetelor de mai sus. Totuși, trebuie spus că acest cont nu este inclus în toate topurile, fiind unul special.