Dacă îți dorești să o surprinzi plăcut și să o faci să se reîndrăgostească de tine, încearcă să fii cât mai creativ și să profiți de faptul că tu o cunoști cel mai bine. Gândește-te la artiștii ei preferați, la cărțile pe care le-a citit și la locurile pe care le-a vizitat. Pentru astfel de ocazii speciale, îți venim în ajutor cu câteva idei, care te-ar putea inspira să faci un gest romantic, la fel ca în filmele de dragoste.

Surprinde-o cu o dedicație muzical

Dacă tu și iubita ta aveți o melodie specială, de care vă leagă multe amintiri, ar fi momentul să faci o dedicație la radio. Vorbește cu DJ-ul și roagă-l să difuzeze piesa voastră, iar apoi asigură-te că iubita ta este pe fază când melodia se va auzi la radio. De asemenea, poți face acest gest și în cadrul unui concert, dacă reușești să vorbești din timp cu membrii trupei. Cu siguranță iubita ta va fi impresionată de gestul tău și va rămâne cu o amintire minunată.

Pregătește o cină romantică

Vezi care sunt cele mai bune restaurante din oraș și invit-o pe iubita ta la o cină romantică, într-un local select. Roagă-i pe ospătari să vă pregătească o masă specială, cu lumânări sau aranjamente florale și asigură-te că iubita ta nu are alte planuri în acea seară. Iar dacă îți dorești să te bucuri de o atmosferă mai intimă, poți organiza o cină romantică acasă, pregătind un meniu pe placul iubitei tale. Iar dacă nu te pricepi să gătești, poți comanda din bucătăria specifică românească o mulțime de preparate delicioase.

Mergeți împreună la un eveniment

Dacă ați văzut prea multe filme împreună, poate ar fi cazul să faceți o schimbare și să vă bucurați și de alte activități de cuplu. Spre exemplu, o poți surprinde pe iubita ta cu două bilete la operă sau la teatru. Veți merge doar voi doi, îmbrăcați elegant și vă veți bucura de o experiență memorabilă. De asemenea, puteți merge amândoi și la o galerie de artă sau la un concert de muzică clasică. Cel mai important este să ieșiți din rutina relației și să încercați lucruri noi împreună.

Organizează un citybreak

Un citybreak este un cadou de care vă veți bucura amândoi, mai ales dacă vei alege o destinație în care nu ați mai călătorit până acum. Verifică ofertele agențiilor de turism și site-urile companiilor aeriene și vezi care este cel mai convenabil citybreak pentru perioada următoare. De asemenea, nu uita să te consulți și cu iubita ta, astfel încât programul ei să fie flexibil în perioada în care vrei să organizezi vacanța.

Cumpără-i o bijuterie elegantă

Este important să îi reamintești din când în când partenerei tale cât de mult o iubești și o apreciezi, oferindu-i câte un cadou special.  Alege o bijuterie elegantă, scrie un mesaj romantic și trimite cadoul prin curier, astfel încât iubita ta să descopere singura surpriza pe care ai plănuit-o. Poți alege o pereche de cercei, un colier sau o brățară, sau chiar și un parfum, în funcție de gusturile partenerei tale.

Așadar, toate aceste idei te pot ajuta să pui la cale o surpriză romantică pentru partenera ta. Cu siguranță aceasta va fi impresionată de gestul tău, iar relația voastră va trece la un nou nivel. Poate că romantismul nu se potrivește fiecărui bărbat, însă femeile vor aprecia întotdeauna surprizele și cadourile făcute din dragoste.