Totuși, pentru că tehnologia avansează mereu, noi ținem pasul cu ea și apelăm la soluții pentru a ne eficientiza timpul cât mai mult. Ne este ușor să renunțăm la acele tehnici învechite și clasice în detrimentul celor noi. Iar atunci când vine vorba despre o curte care arată perfect, motocoasa este cea potrivită în acest sens. 

Tunderea gazonului, îngrijirea curții sau curățarea grădinii devin sarcini ușoare dacă ai la îndemână ustensilele necesare. Accesează magazinul online Bricolaj Market și poți alege de aici dintr-o gamă mare de produse de calitate, ce îți vin în ajutor atunci când ai nevoie. 

Cum alegi motocoasa potrivită pentru suprafața pe care o deții

Dacă nu știi care este diferența dintre o motocoasă și o mașină de tuns iarba sau nu știi pe care să o alegi, poți lua legătura cu cei din cadrul Bricolaj Market și vei primi consiliere telefonică. Îți vor răspunde la toate întrebările și în funcție de suprafața pe care o deții cât și pentru necesitățile tale, vor ști ce produs să îți recomande. 

Spre exemplu, pentru o suprafață mai mică de 100 mp, poți alege din acest magazin un trimmer electric. Trimmerul este mult mai fiabil, deci îl vei putea manevra mult mai ușor, chiar și în locurile unde ai acces mai greu cum ar fi în jurul copacilor, gardului sau florilor. 

Găsești aici 3 modele diferite, cu puteri diferite respectiv de 250, 400 și 500W. Toate sunt de calitate și ai opțiunea de a cumpăra în rate. 

Dacă deții o suprafață mai mare de 200-300 mp, atunci ai nevoie de o motocoasă cu o putere medie, care te ajută să îți eficientizezi timpul. 

Motocoasa de umăr Green Field 32.5 cmc, 1.6CP de la Bricolaj Market o poți utiliza pentru tăierea ierbii, a arbuștilor sau vegetației dese de pe suprafețele mici de teren. Are o pornire manuală la sfoară, însă are aprindere electronică. Motocoasa are un consum redus de combustibil, nu necesită prepararea amestecului de combustibil și se pornește și utilizează foarte ușor. În plus, are o greutate redusă, deci ai parte de mai multe avantaje.

Desigur, acesta este doar un model din care poți alege, pe site găsești mult mai multe variante. 

Dacă suprafața depășește 500-600 mp atunci poți să îți achiziționezi o mașină de tuns iarba. Are un motor mai puternic și îți vei eficientiza timpul. 

Mai poți alege de asemenea cele cu motor cu ardere internă pe benzină, electrice sau cu acumulator.

Aceste produse pot deveni indispensabile pentru tunderea gazonului sau a ierbii. Iar Bricolaj Market îți pune la dispoziție foarte multe opțiuni de unde poți alege. 

În plus, sunt avantajoase la preț, iar pe unele dintre ele le poți achiziționa în rate. 

Comandă online, simplu și rapid 

Online este mai simplu să îți faci cumpături. Nu mai este necesar să mergi prin magazinele aglomerate sau să pierzi timpul în trafic. Cu Bricolaj Market comanzi online tot ce îți dorești. Ai toate detaliile necesare pe site, iar pentru detalii suplimentare poți contacta echipa. În plus, livrează în orice colț al țării și poți beneficia de garanție pentru produse. 

Date de contact:

0738 851 885 / 0722 515 566 / 0721 339 889