Tricoul cu gât în V are această denumire datorită modelului care se formează la baza gâtului. Găsești o varietate mare de modele AICI, le poți selecta pe cele care ți se potrivesc.

Tricoul cu gât în V se potrivește, în general, oricărui tip de siluetă. Chiar și bărbațîi cu siluete mai robuste pot purta un asemenea model de tricou, țînând cont de câteva reguli de stil pentru a obține un look corect. Dacă nu ai o siluetă tonifiata, poți purta în tricou cu gât în V care însă nu este foarte decoltat, V-ul fiind destul de mic și la baza gâtului. Alege modele cu croială normală și evită-le pe cele slim fit pentru că nu te vor avantaja atunci când nu ai un corp tonifiat. Un tricou cu gât în V este o alegere perfectă pentru bărbații care au un număr mai mare de kilograme, deoarece ii ajută să pară mai supli, prin efectul care rezultă.

Evidențiază ce e mai bun...

Tricourile cu gât în V alungesc în mod natural gâtul, ceea ce le face perfecte pentru băieții mai mici de statură, care doresc să creeze iluzia înălțimii. De asemenea, un tricou cu decolteu în V oferă echilibru formelor feței mai rotunde sau mai mari.

De ce tricourile cu gât în V nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat

Tricourile cu gât în V sunt o piesă de bază care poate deveni de-a dreptul indispensabilă. Unul dintre avantajele acestor tricouri este acela că pot fi purtate pe sub cămașă sau pulovere fără să se observe, tocmai datorită decolteului de la baza gâtului. Chiar dacă sunt bărbați care obișnuiesc să poarte tricouri cu decolteuri rotunde la baza gâtului pe sub o cămașa pe care o lasă descheiată la primii nasturi, stiliștii recomandă adoptarea unor astfel de tricouri, mai discrete, care nu lasă să se vadă încă un rând de haine de sub cămașă.

Asigură un plus de versatilitate în gardrobă

Tricourile cu gât în V sunt însă alegerea multor bărbați atunci când este vorba de alcătuirea unei ținute lejere cu tricou și geacă. Alege o geacă stil bomber și un tricou cu gât în V în loc de clasicul tricou cu decolteu rotund la baza gâtului și efectul va fi surpinzător – o apariție masculină, plină de farmec.

Tricoul cu gât în V poate fi purtat chiar și sub un sacou. În acest caz este foarte important să ții cont de câteva mici detalii, cum sunt materialul din care este fabricat sacoul și culorile pe care alegi să le suprapui astfel. Vei obține un look smart-casual și o ținută pe care o vei putea adopta în multe ocazii, atunci când nu ai nevoie să fii un etalon de eleganță, însă vrei să ai o apariție smart, în pas cu modă.

În sezonul cald, tricourile cu gât în V se poartă fără alte rânduri de haine deasurpa, cu jeanși, pantaloni clasici sau pantaloni scurți.