Dacă pentru ziua de naștere, darurile sunt, de regulă, ceva mai scumpe și alese într-un timp mai îndelungat, fie că vrem să recunoaștem sau nu, cele pentru aniversarea de cuplu sunt alese mai în grabă, în mare parte pentru că nu există parcă idei suficient de inspirate.

Numeroasele modele de tricouri personalizate pentru cupluri vin astfel în ajutor, transformându-se din banale articole vestimentare, în frumoase declarații de dragoste. Însoțite de un cadru special sau de un alt produs dorit (un buchet de flori, o cutie de bomboane delicioase), tricourile cu mesaje inedite devin cadouri spectaculoase, ce stârnesc nenumărate emoții pozitive.

De ce iubesc tinerii tricourile pentru cuplu?

Într-o ordine oarecare, cele mai des invocate motive pentru care cuplurile preferă să-și ofere tricouri cu inscripții unice sunt:

posibilitatea de a dărui un obiect practic, cu un design sau mesaj ce, mai mult ca sigur, îl/o va face fericit/ă;

prețul accesibil al serviciilor de imprimare;

posibilitatea de a personaliza articolul vestimentar favorit;

rapiditatea cu care acesta poate fi ridicat de la centrele de printare;

reacțiile de uimire, fericire și amuzament ale partenerului, la primirea cadoului.

Care sunt celelalte daruri regăsite în topul preferințelor?

Pe lângă modelele haioase de tricouri pentru cuplu, mai există și alte cadouri perfecte pentru aniversări:

Fotografii ce îi surprind pe cei doi în momente inedite

Încadrate frumos de rame din lemn, astfel de poze sunt preferate de majoritatea cuplurilor pentru că reprezintă amintirea frumoasă a unor clipe de neuitat. Desigur, există și varianta amuzantă și trăsnită a acestui tip de cadou, în care fotografiile îi surprind pe cei doi în cele mai nepotrivite situații.

Voucherele cadou sau de vacanță

Așa cum spuneam la început, cadourile pentru aniversarea de cuplu sunt cumpărate pe ultima sută de metri. De aceea, multe dintre acestea se transformă în vouchere cadou pentru magazinele de haine sau poate chiar pentru tratamente relaxante la SPA. Nici mini vacanțele sau weekend-urile prelungite nu au fost uitate de către tineri.

Obiectele personalizate

În cadrul acestor categorii, cei mai mulți fac trimitere la tricourile de cuplu sau la hanoracele imprimate cu texte amuzante. Pe lângă acestea, tinerii preferă și cănile cu mesaje referitoare la zilele de luni sau la cafea, dar și pernele, husele de telefoane sau chiar puzzle-uri. Cuplurile aleg produsele personalizate în funcție de profesionalismul firmei de la care achiziționează și în funcție de precizia cu care aceasta imprimă textele sau imaginile pe obiecte sau haine.

De unde se pot achiziționa tricouri pentru cuplu?

Faptul că tricourile pentru cuplu sunt cadouri frumoase este de necontestat. Pentru a fi însă perfecte, este necesar ca achiziția acestora să fie făcută de la o firmă cu un bun nume pe piață, care pune accent atât pe calitatea produselor și serviciilor oferite, cât și pe experiența pe care o creează clienților săi.

RUVIX, deși tânără pe piața din România, este o companie care oferă produse personalizate de înaltă calitate: tricouri pentru cuplu, tricouri pentru burlăcițe, căni amuzante și altele, care se mândresc cu un print rezistent și frumos.

Descoperă lumea RUVIX, pe ruvix.ro, și alege pentru persoana iubită tricoul potrivit!