La fel de clar ne este că din ce în ce mai multe fete și femei sunt atrase de această industrie, în principal datorită satisfacțiilor financiare, care atrag la rândul lor alte beneficii (vacanțe, ședințe de beauty, case, mașini etc.).

Oferta de locuri de muncă în acest domeniu de activitate este din ce în ce mai mare și atrăgătoare pentru multe dintre viitoarele candidate, însă alegerea celui mai bun studio este uneori dificilă, dat fiind faptul că la angajare toate agențiile promit aceleași lucruri.

WOW Agency – mai mult decât un studio de videochat

Noi am cercetat piața și am descoperit studioul WOW Agency, despre care am auzit doar lucruri pozitive. Ni s-a părut puțin ciudat la început, căci părea locul de muncă perfect, și cum perfecțiunea nu există, am considerat necesar să căutăm informații suplimentare. Spre surprinderea noastră, atât feedback-ul colaboratoarelor și al echipei din spate, cât și review-urile online au doar vorbe de laudă la adresa acestui studio.

WOW Agency nu este un simplu studio de videochat. Este locul în care modelele găsesc respect, comunicare și înțelegere, locul în care toată lumea lucrează împreună în vederea atingerii unor țeluri comune.

În continuare vă împărtășim câteva dintre lucrurile pe care le-am descoperit. Mai exact, vorbim despre avantajele de a lucra în cadrul acestei agenții, ca model.

De ce job-ul de model la WOW Agency este cel mai bun?

Să stabilim de la început: job-ul de model de videochat este pentru femeile curajoase, cuceritoare și sofisticate, care nu se mulțumesc cu puțin, ci sunt dispuse să-și îndeplinească visurile prin orice mijloace, care au îndrăzneala de a o lua pe calea mai puțin bătătorită, în căutarea succesului și a independenței financiare.

Așa pot fi caracterizate doamnele și domnișoarele care lucrează la WOW Agency. Și totuși, fiecare are propria personalitate și propriul stil de abordare a activității pe care o desfășoară.

Trecând la subiect, aducem în discuție capitolele la care studioul excelează și avantajele prin care reușește să le ofere modelelor colaboratoare satisfacția financiară mult dorită și, în același timp, echilibrul perfect între viața personală și cea profesională.

Sinceritate și transparență – membrii echipei comunică deschis între ei despre orice subiect. Indiferent că este vorba despre o problemă serioasă ce trebuie rezolvată într-un termen cât mai scurt sau despre anumite aspecte pozitive, totul se transmite direct, sincer și fără ocolișuri. Același lucru este valabil și la interviu – candidatelor le sunt oferite toate informațiile și răspunsurile de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru ele;

Echipă de profesioniști, cu mulți ani de experiență – într-un studio de videochat nu lucrează doar modelele, așa cum ar fi tentați mulți să creadă. O întreagă echipă de hairstyliști, make-up artiști, fotografi și traineri colaborează cu fetele, pentru ca acestea să arate impecabil și să se simtă pline de încredere atunci când se află în fața camerelor web;

Mediu de lucru impecabil din punct de vedere igienic și estetic – un spațiu curățat zilnic, igienizat și aerisit este de dorit în orice companie, cu atât mai mult într-un studio de videochat, unde reprezentantele sexului frumos trebuie să se simtă ca acasă pentru a putea fi naturale în fața camerelor. La WOW Agency, pe lângă faptul că igienizarea este asigurată zilnic de o firmă de specialitate, întregul spațiu al studioului și fiecare cameră în parte beneficiază de un decor deosebit, elegant și realizat cu mult bun-gust;

Echilibru perfect între viața profesională și cea personală – toți cei care lucrează la WOW au înțeles și au luat drept principiu de viață această nevoie de echilibru. Sigur că este important să devii independentă financiar și să câștigi atât de bine, încât să îți poți satisface cele mai mari dorințe, dar dacă munca se transformă în stil de viață, dacă tot timpul liber este alocat activității de la job, când mai poți să îți materializezi visurile cu banii obținuți? Când mai ai timp să te relaxezi, să faci ce îți place? În cadrul acestui studio, stresul nu își are locul, fiecare membru al echipei fiind liber să își organizeze programul în așa fel încât să-și ducă la îndeplinire sarcinile și totodată să îi rămână timp și pentru relaxare sau pasiuni.

Cât despre salariu, fiecare model partener, care se bucură de un loc de muncă stabil în această agenție, a reușit în câțiva ani să își vadă împlinite cel puțin jumătate din visurile cele mai arzătoare (vacanțe în străinătate, operații și intervenții estetice la saloane profesionale, achiziționarea unei locuințe în zona favorită, abordarea celor mai actuale ținute etc.).

Așadar, tu ce mai aștepți? Contactează-i chiar acum pe cei de la WOW Agency și programează-te pentru un interviu!