Totuși ce te faci când acesta nu este unul complet și plăcut? Lipsa unui dinte poate fi pe cât de problematică vizual, pe atât de complexă de rezolvat din punct de vedere stomatologic. Nu însă și dacă apelezi la varianta implantului dentar.

Cine a trecut pragul clinicii Dental Premier știe că aici condițiile sunt de top, iar serviciile pe măsură. Vorbim despre clinica ce pune accent pe «High Tech Dentistry»! Orice tip de implant realizat aici înseamnă tehnică modernă, accent pe aparatură de top, astfel încât atât procedura în sine, cât și vindecarea, recuperarea să aibă un minim impact asupra pacientului.

Cum te ajută implantul

Implantul dentar nu este o soluție inovatoare. Ce este însă revoluționar se referă la modul în care acesta este inserat. În cazul opțiunilor puse la dispoziție de Dental Premier vorbim despre trei tipuri de implant - INNO, Bredent de calitate germană și nu în cele din urmă Nobel, calitate elvețiană.

Implantul este din titan sau zirconiu și se va insera în decursul unei intervenții chirurgicale. În funcție de numărul de implanturi, procedura poate dura până la 2 sau chiar 3 ore - în cazul restaurărilor totale de dantură. Implantul este inserat în os. Nu sunt șanse ca acesta să nu fie acceptat de organism, dat fiind că vorbim de materiale 100% biocompatibile. Mai multe detalii afli aici:  https://www.dentalpremier.ro/serviciu-1-implant-dentar.

Avantaje ale implantului realizat la Dental Premier

Implantul dentar este singura cale de a rezolva problema unui dinte lipsă sau a mai multor dinți, în funcție de caz. Atenție, este net superior altor metode. Spre exemplu, o punte dentară implică faptul ca dinţii laterali celui lipsă să fie piliţi și acoperiți de lucrarea dentară. Astfel, pentru un singur dinte ajung să fie afectați 3.

Implantul dentar poate substitui unul sau mai mulți dinți, permite lucrări individuale și în final rezultatele sunt cele mult așteptate; implantul nu doar acoperă un gol, ci va aduce avantaje multiple, funcționale și estetice:

  • Implantul este stabil, fix și sigur. Așadar nu impune restricții alimentare spre exemplu. Poți muşca, mesteca absolut orice.
  • Are durată mare de viață, de până la 20 de ani dacă este întreținut corect.
  • Corectează aspectul fetei, întreaga dantură de asemenea.
  • Sunt corectate problemele de fonaţie.
  • Este prevenită atrofia osoasă, dar și alte probleme ale danturii, întrucât de la un dinte lipsă intervine mobilitatea dentară și nu numai.

Arată deci și se comportă identic cu dinţii naturali, încât abia dacă sunt sesizate diferențele. În plus, ulterior procedurii și până când are loc tot procesul de osteointegrare poți opta pentru o lucrare provizorie, care să minimalizeze impactul acestei perioade - efectiv nu stai cu dintele lipsă alte câteva luni. Chiar și în cazurile de restaurări totale de dantură, o lucrare provizorie va fi realizată în scurt timp. Dental Premier mizează pe deviza dinți într-o zi și ceea ce pare poate greu de crezut este, de fapt, realitatea pacienților ce aleg serviciile aceste clinici.

La ce costuri să te aștepți

Costurile implanturilor dentare sunt variabile, în funcție de gravitatea situației - restaurări totale sau parțiale, tip de implant, nevoie de extracții totodată, lucrări dentare provizorii dacă sunt dorite. Cert este că în privința costurilor vorbim despre două etape, corespunzătoare cu etapele implantului. În primă fază sunt necesare sumele aferente implantului în sine, iar după 3 până la 6 luni, după ce zona este complet vindecată se va definitiva implantul cu lucrare definitivă, ceea ce implică din nou costuri.

Pentru estimări de preț poți accesa pagina celor de la Dental Premier; există o pagină dedicată tarifelor, relevantă pentru tot ce ține de costuri și nu numai.

Totuși să nu rezumăm toată procedura la costuri. Vorbim despre avantaje pe termen lung, de restaurarea danturii, o necesitate absolută pentru sănătatea orală. Există un lung șir de efecte aici: mestecatul deficitar duce la digestie îngreunată, iar acest aspect duce în cele din urmă la alte și alte probleme.

Contact:

+40742.288.440

+40758.237.878

Sau recepție: +40726.203.032