Spencer Horsman se afla la repetitiile pentru show-ul Supernaturalists, in care apare alaturi de magicianul Criss Angel, cand a incercat o cascadorie periculoasa. Spencer a intrat intr-un tanc cu apa, legat cu lanturi de maini si picioare. Scenariul presupunea ca iluzionistul sa se elibereze din lanturi si sa iasa teafar din apa, insa totul a luat o turnura care i-a pus viata in pericol.

O camera de filmat a surprins momentul in care Criss Angel se agata de tanc, incercand sa-l aduca pe podea, pentru a-l scoate pe Spencer, care pare sa fi lesinat. Totul se intampla sub privirile ingrozite ale membrilor echipei, care striga ingroziti.

De altfel, data la care emisiunea trebuia sa aiba premiera a fost amanata cu cateva zile, insa echipa nu a dat detalii despre starea de sanatate a lui Spencer.

Horsman a devenit celebru in 2012, dupa ce a participat la show-ul America's Got Talent, unde a ajuns pana in semifinale.

In urma acestui incident, magicianul Criss Angel a anuntat ca doua dintre spectacolele sale au fost amanate pentru luna iulie.